Vedättivät omaa lähipiiriäänkin!

Kaurajuomalla huiman tilin takonut Juha-Petteri ”JP” Kukkonen ja Netta-vaimo ovat viihtyneet jo pitkään otsikoissa. Pariskunta on herättänyt huomiota jo usean värikkään käänteen vuoksi.

Salamarakkaus johti ensin pikaiseen avioliittoon, mutta viime joulukuussa kohupari jätti yllättäen avioerohakemuksen. Tämän jälkeen vauhti ei suinkaan ole hiljentynyt, vaan suhteen ympärillä on räiskynyt tiuhaan tahtiin.

Ensin JP soitti poliisit asunnolleen häätämään Netan tiehensä. Tämän jälkeen kauramiljonääri laittoi lähestymiskieltohakemuksen vireille Helsingin käräjäoikeuteen. Tähän Netta vastasi lataamalla JP:n alastonvideon Instagramiin.

Kunnon vedätys

Taustalla vaikuttaa kuitenkin olleen kunnon vedätys! JP ja Netta ovat nimittäin hiljaisuudessa ja katseilta piilossa jatkaneet erikoista suhdettaan. Edes lähipiiri ei ole tiennyt asiasta mitään.

Asia kuitenkin paljastui, kun kohupari ilmestyi Kämp-hotelliin aamiaiselle. Tämän jälkeen heidät nähtiin yhdessä myös Tukholman-lennolla bisnesluokassa. Sittemmin pari on vieläpä jakanut yhteisiä hempeilykuvia Instagramin puolella.

Tästä suhteesta ei yllättäviä käänteitä ole puuttunut!

Lähde: Seiska