Jukka ja Chachi Hildénin parisuhde näyttää voivan hyvin.

Seiska paljasti aikaisemmin Chachi Hildénin viettäneen yhteisiä öitä Beata Leppilammen pikkuveljen kanssa. Tämä herätti luonnollisesti kysymyksiä ja huolia siitä miten Jukan ja Chachi Hildénin parisuhde voi.

Sosiaalisen median perusteella pariskunnalla on kaikki enemmän kuin hyvin. Tällä hetkellä Jukka ja hänen vaimonsa ovat pohjoisessa Suomessa nauttimassa revontulista ja husky-ajeluista.

Voit katsoa Jukan julkaisemat kuvat alapuolelta klikkaamalla kuvan oikeassa laidassa olevaa nuolinäppäintä.

Leppilammet ovat kummeina

Jukka ja Chachi vakuuttivat sosiaalisessa mediassa kaiken olevan mainiosti. Lähipiiri kuitenkin kertoo Seiskalle hehkutuksen olleen silmälumetta.

– Kulisseissa on kuohunut toden teolla, sillä pian Seiskan uutisoinnin jälkeen nuoren salarakkaan henkilöllisyys paljastui. Jukka sai tietää, että kyseessä on hänen vaimonsa parhaan ystävän Beata Pappin pikkuveli Benjam, Seiskalle kerrotaan.

Beata on Mikko Leppilammen vaimo. Chachi ja Jukka sen sijaan ovat Beatan ja Mikon ystäviä. Lisäksi Beata ja Mikko ovat Hildenien tyttären kummeja.

– Tilanne on ollut ymmärrettävästi kaikille osapuolille hyvin kiusallinen, Seiskalle kuvaillaan.

Tältä näyttää Chachi Hildénin salarakas – kuvat

Chachi ja Jukka eivät myöskään saapuneet Beatan lapsen ristiäisiin.

– Ristiäisissä paikalla oli myös Beatan Benjam-veli, joten Jukan ja Chachin saapuminen paikalle olisi voinut luoda tilaisuuteen hyvin epämukavan tunnelman, Seiskalle arvioidaan.