Entinen alppinisti Kalle Palander täytti sunnuntaina 2. toukokuuta 44 vuotta ja onnittelut vaimoltaan Riina-Maija Palanderilta.

Kaunotar onnitteli miestään Instagramissa julkaisemallaan seksikkäällä kuvalla, jossa poseeraa avonaisessa paidassa ja katsoo pohtien kaukaisuuteen.

– En sinänsä ”usko” horoskooppeihin, mutta jotain jännää siinä on että tietyt merkit viihtyvät paremmin yhdessä kuin toiset. Itse olen vesimies ja monet varmasti pitävät mua hyvinkin ilmamerkin edustajana.

– Itseäni on aina kiehtonut oinaat ja härät, joka on myös tänään synttäreitä viettävä puoliso. Onnea muru, vuosi lisää mittarissa, Riina-Maija kirjoittaa sydänemojin kera.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Pariskunnan parisuhdeongelmista on puhuttu jo pitkään. Kaikki sai alkunsa Kallen kuultua, että Riina-Maijalla olisi toinen mies. Kalle haki viime tammikuussa yksin avioeroa.

TAUSTAA: Seiska: Shokkipaljastus! Riina-Maija Palanderilla kaksi salarakasta – julkkisliikemies ja näyttelijä!

Kallella ja Riina-Maijalla on kolme yhteistä lasta, Oda-Sofia sekä kaksoset Mona-Lisa ja Romeo. Palanderit pyörittävät majoitustoimintaa Virossa Ontikan kartanolla.

Lue myös:

Riina-Maija Palander julkaisi mystisen kirjoituksen: ”Pyydä ilkeät ihmiset pois, vaikka olisivat perhettä”

Sairaalaan joutunut Riina-Maija Palander toivoo pääsevänsä pian kotiin: ”Tämä on ollut kivulias herätys”

IS: Riina-Maija Palander avautuu parisuhteensa nykytilasta ja pettämisväitteistä: ”Olen saanut kursittua avioliittoni kasaan”