Yksi Suomen suurimmista tapahtumanjärjestäjistä, RH Entertainment on hakeutunut konkurssiin. Asiasta kerrotaan Lippu-fi-sivustolla 10. marraskuuta julkaistussa tiedotteessa.

– Tämän päätöksen tekeminen on ollut erittäin raskasta ja vaikeaa. Olemme todella pahoillamme tästä aiheutuvasta vaivasta ja harmista asiakkaillemme, henkilökunnallemme ja yhteistyökumppaneillemme, tiedotteessa todetaan.

Lippu.fi on vetänyt pois myynnistä kaikki liput RH Entertainmentin järjestämiin tapahtumiin, joiden joukossa olivat muun muassa Katri Helenan joulukonsertit, Raskasta joulua -areenakiertue sekä Blind Channel -yhtyeen keikat.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Kuva: AOP

Tieto konserttien vaarantumisesta on ollut artistien faneille surullinen uutinen. Katri Helenan kuuntelijoille tarjotaan kuitenkin lohdullinen ilmoitus: osa keikoista päästään järjestämään.

Ilta-Sanomien tuoreen artikkelin mukaan Helenan kaikki konsertit eivät olleet RH Entertainmentin vastuulla.

– Neljä ensimmäistä konserttia toteutuu ihan normaalisti, ne eivät ole RH:n järjestämiä, Helenan manageri Tommi Liimatainen kertoo Ilta-Sanomille.

Muiden Helenan keikkojen kohtaloa selvitetään parhaillaan.

– Harmillistahan tämä on, Liimatainen tiivistää.

Lue myös:

Katri Helena, 77, avautuu suhteestaan Tommi Liimataiseen, 45, – yhden asian pari haluaa pitää vain omana tietonaan: ”Oli ihme, että asia tuli julki vasta niin myöhään”

Katri Helena teki paluun someen: ”Muutto, uusi talo, avioliitto, ero…”