Nykyisin kiinteistövälittäjänä työskentelevä ex-mäkihyppääjä Toni Nieminen nähtiin viime keväänä Nelosen suositulla Big Brother VIP -tuotantokaudella. Hän muistelee kokemusta lämmöllä.

– Se keikka jäi minun osaltani lyhyeksi. Se oli kokemus, joka on nyt koettu ja nähty. En kovinkaan montaa päivää ehtinyt talossa viettää. Jos minua nyt kysyttäisiin mukaan sarjaan, en lähtisi mukaan, sillä olen pyrkinyt karsimaan kaiken ylimääräisen pois elämästäni, Toni Nieminen kertoi Metropolille Matinkylään avatun Fressi-kuntosaliketjun avajaisissa.

Big Brotherin jälkeen Toni on halunnut keskittyä töiden tekemiseen ja normaaliin perhe-elämään. Hän vaihtoi hiljattain työnantajaa, mutta työskentelee edelleen kiinteistönvälittäjänä.

Toni haluaa uskoa, että tutustua naamasta on enemmän hyötyä kuin haittaa kiinteistöbisneksessä.

– Koen olevani helposti lähestyttävä persoona, joten tuskin tutustua naamasta voi olla haittaakaan. Toki minusta on kirjoitettu paljon juttuja ja osa jutuista on ollut vääristeltyjä. Niin ehkä osalla on minusta väärä mielikuva. Koen kuitenkin, että minuun on suhtauduttu positiivisesti. Kaiken edelle kiinteistöbisneksessä menee osaaminen, sillä ei asuntoja myydä julkisella naamalla.

Vasta muutaman vuoden kiinteistöalalla työskennellyt Toni on suorittanut LKV-tutkinnon. Koe meni läpi toisella yrittämällä viime syksynä.

– Ensimmäisellä kerralla jäi tutkinnon saaminen parin pisteen päähän. Nyt se meni läpi, Toni kertoo.

Rakkauselämänsä takia otsikoissa ollut Toni elää tänä päivänä tasapainoisessa parisuhteessa kihlattunsa kanssa. Kumppani on esiintynyt Tonin rinnalla ainoastaan sosiaalisessa mediassa.

– Kyseessä on kahden aikuisen ihmisen välinen suhde. Emme ole halunneet kommentoida suhdetta liiemmin julkisuudessa, koska se ei kuulu muille kuin meille kahdelle. Meille ei ole kuitenkaan mitään salattavaa. Jos olen jotain oppinut, niin en halua asettaa läheisiä ihmisiä alttiiksi negatiivisille asioille.

– Kaikki on hyvin ja olen tosi onnellinen. Emme me muuten olisi kihloihin menneet. Meillä on yhteiset suunnitelmat ja olemme rakentamassa yhteistä elämää. Minulla on vahva tunne, että nyt tässä on kaikki pilarit kunnossa ja loppu on äijästä itsestäni kiinni, Toni naurahtaa.

Toni paljastaa, että hänen elämästään on tekeillä parhaillaan kirja.

– Mikäli kaikki menee hyvin, niin äänikirja saattaa kohta tupsahtaa markkinoille. Siitä on puhuttu ja olen asiaa jo jonkin aikaa hautonut. Nyt alkaa olemaan sen aika. Olen aina ollut avoin, enkä osaa muuksi muuttua. Sen seurauksena olen asettanut itseni alastomaksi ja alttiiksi myös negatiivisille asioille.

Lue myös:

Big Brother -talosta pudonnut Toni Nieminen paljasti suorassa lähetyksessä härskin suunnitelman BB-talon jälkeiseen elämään!

Aleksi Valavuori paljasti BB-talossa muuttuneen suhdestatuksensa!

BB-kisaaja Rosa Meriläinen myönsi käyttäneensä kannabista ja pyörtyi haastattelussa – muistatko nämä kohut?