Kirjailijana ja entisenä vihreiden kansanedustajana tunnettu Rosa Meriläinen kisaa parhaillaan Big Brother Suomi -ohjelman julkkiskaudella.

Meriläinen muistetaan menestyksekkään uransa lisäksi myös laajoista kohuista, jotka ovat herättäneet runsaasti huomiota mediassa.

Eduskunnassa Meriläinen joutui kohun keskiöön, kun hänen hameensa uutisoitiin olevan liian lyhyt. Lisäksi hän sai keskustelun käymään kuumana käyttäessään rintamerkkiä, jossa luki ”vittu haisee hyvältä”.

Kansanedustajakautensa aikana, vuonna 2004 Meriläinen myös myönsi Image-lehdessä käyttäneensä kannabista. Kun Meriläiseltä tuolloin kysyttiin kannabiksenkäytöstä MTV3:n haastattelussa, hän pyörtyi.

Myöhemmin Meriläinen jäi sairauslomalle vakavan uupumuksen vuoksi.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Kuva: Nelonen

Meriläinen käväisi hiljattain Ylen Perjantai-ohjelman vieraana, jossa taannoinen kannabiskohu nostettiin esille. Haastattelussa Meriläinen totesi katuneensa useaan otteeseen vuosien takaista ulostuloaan.

2000-luvun alun kohusta huolimatta Meriläinen on myöhemmin puhunut julkisuudessa hyvin avoimesti kaikkien huumeiden laillistamisen puolesta.

Lue myös:

Rosa Meriläinen määritteli BB-talossa Aleksi Valavuorelle feminismin – syntyi keskustelu naisten pukuhuoneista: ”Se on monimutkaisempi kysymys”

Aleksi Valavuori paljasti BB-talossa muuttuneen suhdestatuksensa!

Kaksi Big Brother -asukasta joutui heti ulos asumaan – syyt hämmentävät: ”Mä olen liian pitkä sänkyyn”