Liikemies Stefan Therman julkaisi perjantaina Instagram-tilillään useita videoita, joissa hän heittää kattohuoneistonsa ikkunasta ex-puolisonsa Sofia Belórfin vaatteita ja matkalaukkuja kerrostalon sisäpihalle. Videoilla hän myös lateli solvauksia Sofiasta, joka oli edellisenä päivänä jättänyt pariskunnan yhteisen kodin.

Vielä samana päivänä poliisit ottivat verta vuotavan ja hengenvaarallisesti käyttäytyneen liikemiehen kiinni asunnon edustalta.

Nyt Stefan on julkaissut päivityksen, jossa pahoittelee tapahtunutta.

– Haluaisin pyytää julkisesti karseaa käytöstäni anteeksi lähimmiltä, naapureilta ja etenkin Sofialta! Ei ole missään olosuhteissa hyväksyttävää käyttäytyä kuten olen tehnyt, Stefan kirjoittaa Facebookissa.

– Loukkaavaa, vaarallista ja kaikin puolin oksettavaa, käsi pystyyn virheen merkiksi kuten eräs ystäväni minulle opettanut, hän jatkaa.

Lue myös:

Aleksi Valavuori aloitti suuren hiihtourakkansa – meno tyssäsi heti kolmen kilometrin kohdalla: ”Ei etene hevon v**tua tämä touhu”

Aleksi Valavuori julkaisi harvinaisen yhteiskuvan lastensa kanssa – Teemu Selänne jätti tyhjentävän kommentin: ”Ihmiset pelkkää kultaa”