Näyttelijä ja laulaja Konsta Hietanen, 36, julkaisi ennennäkemättömiä valokuvia lapsuudestaan. Vuoden 1994 Tenavatähti-laulukilpailun voittaja ja Poika ja ilves -elokuvan nuori tähti tapasi tuolloin useita julkkiksia.

Hietanen kertoo Instagram-tilillään muistelleensa noita aikoja yhdessä vanhimman poikansa kanssa katselemalla valokuvia.

– Tsiigattii mummolan albumista vanhimman poitsun kaa vähän isin lapsuutta, Hietanen kirjoittaa.

Kuvissa hän poseeraa viihdetaiteilija Vesa-Matti Loirin, Popedan Pate Mustajärven, iskelmälaulaja Kari Tapion, näyttelijä Martti Suosalon ja koomikko Jope Ruonansuun sekä rokkari Andy McCoyn kanssa hauskoissa yhteiskuvissa.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Nostalgiset kuvat ovat keränneet lukuisia kommentteja.

– Ohhoh. Kovia staroja kuvissa!

– Ton pikku-Konstan mie muistan.

– Aika Legenda matskua!

Vaikka Hietasta vietiin viihdemaailmassa, päätti hän teini-ikäisenä kieltäytyä monista tarjotuista elokuvarooleista ja keskittyi jalkapalloon FC Lahden ja Myllykosken pallon riveissä. Ammattilaispalloilijan ura päättyi vuonna 2013, jonka jälkeen Hietanen on palaillut pikkuhiljaa takaisin musiikin ja näyttelijän työn pariin.

Hietanen on naimisissa Aami-vaimon kanssa ja parilla on yhteensä viisi lasta. Vuonna 2020 Hietanen voitti suositun Tähdet, tähdet -kilpailun. Parhaillaan hän näyttelee Miki Kajanderin roolihahmoa Salatut elämät -sarjassa.

Lue myös:

Me Naiset: Konsta Hietanen ja Aami-vaimo kävivät pitkän keskustelun Salkkareiden intiimikohtauksista – ”Sanoin, että minun täytyy sulatella tätä”

Konsta Hietanen ja Aami-vaimo muistelevat tv:ssä ensisuudelmaansa ja suhteensa alkuaikoja – Konsta ei kertonut Aamista kavereilleen vuosiin: ”En mä uskaltanut”