Kotiliesi: Sanna Marin paljastaa salaisen unelmansa – ”Markus ei ole vielä innostunut, mutta jatkan sitkeästi”

Pääministeri Sanna Marin avioitui elokuun ensimmäisenä päivänä miehensä Markus Räikkösen kanssa. Nyt pariskunta on antanut harvinaisen yhteishaastattelun Kotiliesi-lehdelle, jossa he kertovat häistään ja paljastavat tulevaisuudenhaaveensa.

Marin sanoo Kotilieden haastattelussa, että pariskunnalla oli jo pitkään ollut ajatuksena mennä naimisiin tänä kesänä, mutta vaikea koronatilanne meinasi peruuttaa suunnitelmat kokonaan.

– Vasta kesällä, kun korona hellitti ja tiesin saavani viettää hiukan lomaa, päätimme, että nyt on aika järjestää häät, toki hyvin pienet ja pitkälti ulkotiloissa, Marin kuvailee 40 vieraalle järjestettyjä juhlia.

Pariskunta hehkuttaa häiden tunnelman olleen juuri sellainen, kuin he toivoivat.

– Tuntuu hyvältä ja onnelliselta. Päivä oli hieno, täynnä hyvää puheensorinaa ja naurua. Oli iloinen ja rento meininki, Räikkönen sanoo.

Marin on kertonut häistä myös omalla Instagram-tilillään. Hänen julkaisemistaan kuvista välittyy hyvin rakastava ja onnellinen tunnelma.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täällä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täällä.

Haastattelussa Räikkönen kehuu vaimoaan päämäärätietoiseksi ja hauskaksi ihmiseksi. Pari jakaa yhteiset elämänarvot, ja erimielisyyksistä he selviävät keskustelemalla.

Mutta on kaksi asiaa, joissa parin näkemykset kuitenkin eroavat.

Ensimmäiseksi: Räikkönen rakastaa urheilua, Marinia liikunta ei kiinnosta.

Toiseksi: Marin haluaisi viettää vuoden asuen maaseudun rauhassa, mutta Räikkönen ei ainakaan toistaiseksi ole lämmennyt ajatukselle.

– Markus ei ole vielä innostunut, mutta jatkan sitkeästi. Minusta olisi ihanaa kokea vuoden kiertokulku syrjäisemmässä paikassa, missä ei ole valosaastetta ja melua, ei ihmisen muokkaamaa ympäristöä, Marin avaa unelmaansa.

16-vuotta yhdessä pysytelleet Marin ja Räikkönen ovat kuitenkin samaa mieltä siitä, että pian voisi olla aika toiselle lapselle. Myös perheen esikoinen, 2-vuotias Emma-tytär tahtoisi pikkusisaruksen.

Lue myös: Pääministeri Sanna Marin sanoi ”tahdon” – Katso herkät hääkuvat!


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.