Vuoden 2019 Big Brother -voittajana Suomessa kuuluisuuteen noussut Kristian Heiskari paljastaa omassa Kristianin heimoneuvosto -ohjelmassaan, että hänellä on yksi henkilö, jonka kanssa hän ei lähtisi toistamiseen tosi-tv-ohjelmaan.

Kyseinen henkilö oli nimittäin mukana samalla Big Brother Suomi -kaudella, jonka Heiskari voitti. Heiskari avaa asiaa Kristianin heimoneuvosto -ohjelman tuoreen jakson vieraalleen, tosi-tv-tähti Niko Saariselle.

Sekä Heiskari että Saarinen ovat mukana parhaillaan telkkarissa pyörivässä Selviytyjät Suomi -ohjelmassa. Saarinen nousi aikaisemmin keväällä otsikoihin, kun hän paljasti julkisesti, että hänellä on lista ihmisistä, joiden kanssa hän ei suostuisi lähtemään Selviytyjiin.

Nyt keskustelu kääntyi Kristianin heimoneuvosto -ohjelmassa kuitenkin Saarisen omasta listasta Heiskarin listaan.

Heiskari myönsi Saariselle pyytäneensä etukäteen tuotantoa varmistamaan, ettei Selviytyjissä olisi mukana vuoden 2019 BB-kauden osallistujia.

– Miksi et olisi halunnut heidän kanssaan lähteä? Saarinen tiedustelee Heiskarilta.

– Minua pelotti, että sieltä olisi tullut minun täydellinen vastakohtani, jonka kanssa on tultu otettua tosi paljon yhteen, Heiskari summaa.

Katso Kristianin heimoneuvosto -videosarjan tuore jakso täällä.

Lue myös:

Niko Saarinen paljasti podcastissa – ei lähtenyt Selviytyjiin ehdoitta: ”Mulla oli kolmen ihmisen nimet, joiden kanssa en halunnut samaan sarjaan”

Kristian Heiskari paljastaa, mikä oli Selviytyjissä hänen ensireaktionsa Niko Saarisesta – ”Ei v*ttu, olisihan tämä pitänyt arvata”

B-voittaja Kristian Heiskari paljasti BB-suosikkinsa: ”Hän on oman tiensä kulkija, vaikka ei varmasti kaikista välitäkkään”