Big Brother Suomi -kilpailusta aikoinaan kuuluisuuteen noussut mediapersoona Niko Saarinen vierailee BB-voittaja Kristian Heiskarin juontamassa Kristianin heimoneuvosto -videosarjassa.

Sekä Saarinen että Heiskari ovat mukana parhaillaan pyörivässä Selviytyjät Suomi -ohjelmassa. Saarinen pudotettiin kisasta pois viime lauantaina nähdyssä jaksossa.

Saarinen nousi aikaisemmin keväällä lehtiotsikoihin, kun hän paljasti Aki Linnanahteen luotsaamassa Aki Linnanahde Talk Show -podcastissa tehneensä listan nimistä, joiden kanssa ei suostuisi lähtemään Selviytyjiin. Tarkkoja nimiä Saarinen ei kuitenkaan ole kertonut julkisuuteen.

Heiskari myöntää Saariselle, että myös hän kyseli etukäteen, millaisia ihmisiä kisaan oli lähdössä.

– Kysyin, että eihän ole lähtemässä ketään BB-asukkaita minun kaudeltani tai aikaisemmilta. No, minun kauden he lupasivat, mutta vanhempia he eivät luvanneet, Heiskari toteaa.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Kuva: Nelonen

Heiskari kertoo hänen reaktionsa olleen hyvin voimakas, kun hän sai tietää Saarisen osallistuvan kilpailuun.

– Olisihan se pitänyt arvata, että sinä sinne tulet. Nimittäin silloin, kun lähdimme ja ensimmäisen kerran näimme kaikki ennen kisoja, niin nähdessäni sinut minä ajattelin, että ei vittu, olisihan tämä pitänyt arvata, Heiskari nauraa.

– Sinä olet ollut kaksi viikkoa kalju ja kaikkea – tämähän oli selvä juttu, hän lisää hekotellen.

Katso Kristianin heimoneuvosto -ohjelman tuore jakso täällä.

Lue myös:

Niko Saarinen paljasti podcastissa – ei lähtenyt Selviytyjiin ehdoitta: ”Mulla oli kolmen ihmisen nimet, joiden kanssa en halunnut samaan sarjaan”

BB-voittaja Kristian Heiskari paljasti BB-suosikkinsa: ”Hän on oman tiensä kulkija, vaikka ei varmasti kaikista välitäkkään”