Tunnettu tosi-tv-tähti ja mediapersoona Kristian Heiskari paljasti viime vuoden marraskuussa kerryttäneen lyhyen ajan sisällä runsaasti painoa. Asia nousi esille, kun eräs Heiskarin someseuraajista halusi tietää, kuinka monta kiloa mies on lihonut.

– Monta. Heittäisin et 15-20 kiloa. Olen iso poika, Heiskari myönsi Instagramin Stories-osiossa.

Nyt Heiskarin ulkonäössä on jälleen tapahtunut suuri muutos. Heiskari kertoo omalla Instagram-tilillään laihduttaneensa kuluneiden kuukausien aikana peräti 14 kiloa.

Elämäntapamuutos käy ilmi Heiskarin tuoreesta Instagram-julkaisusta.

Espanjassa talvea viettänyt Heiskari ilmoittaa päivityksessään olevansa asuntoautonsa kanssa matkalla kohti koto-Suomea. Samalla hän jakaa alkuvuoden kuulumisiaan ja paljastaa tehneensä maaliskuuhun mennessä peräti 230 urheilusuoritusta.

– Kolme kuukautta Fuengirolaa takana ja matka kohti Suomea on alkanut! Heiskari julistaa heti postauksensa alussa.

– On toi Fuge kyl kummallinen paikka ja ei varmasti tulis lähdettyä ilman karavaanin tuomaa vapautta. Kuitenkin alkuvuosi meni nätisti ja sai tutustua siisteihin tyyppeihin, siistien juttujen merkeissä, hän jatkaa.

Julkaisunsa yhteyteen Heiskari on lisännyt liudan kuvia ja videoita Espanjan-reissultaan. Kuvarullan yhdeksännessä otoksessa Heiskari esittelee huikeaa muodonmuutostaan peiliselfien kera. Hän on julkaissut myös videon, jossa vetää ankaraa kuntosalitreeniä yhdessä ystävänsä kanssa.

Näet Heiskarin postauksen alta tai täältä. Pääset katsomaan lisää kuvia napauttamalla päivityksen oikealla puolella näkyvää nuolta.

Lue myös:

BB-voittaja Kristian Heiskari paljasti lihoneensa noin 20 kiloa: ”Olen iso poika”

Kristian Heiskari esitteli uuden perheenjäsenensä – katso hellyyttävä kuva: ”Hän muutti luokseni”