Selviytyjät-kilpailun voiton vei sunnuntai-iltana vuoden 2016 Miss Suomi ja juontaja Shirly Karvinen. Shirlyn voitto on herättänyt runsaasti keskustelua, sillä muut kilpailijat kiusasivat ja syrjivät kilpailun aikana toiseksi sijoittunutta muusikko Paul Eliasta. Yksi kiusaajista oli voiton vienyt Shirly Karvinen.

TAUSTAA: Shirly Karvisen Selviytyjät-voittoa ei nielty helpolla – somessa pihistään raivosta – ”Täysin väärin meni”

Nyt kiusaamiskohuun ottaa kantaa Selviytyjät-sarjan entinen voittaja Kristian Heiskari.

– Minusta on helvetin absurdia, että samaan aikaan netissä jengi haukkuu kisaajaa kiusaajaksi ja käyttää itse ilmaisuja, jotka ovat suoraan rinnastettavissa kiusaamiseen, Kristian kommentoi Instagramin Stories-osiossa.

– Kuka näitä tosi-tv-ohjelmia haluaa tehdä tai katsoa, jos jokaisesta asiasta pahoitetaan mieli? Se on tosi-tv-kilpailu, eikä mikään hippokerho. Jos joku haluaa hippokerhoa katsoa, niin kannattaa katsoa esimerkiksi Vain elämää -ohjelmaa, jossa itketään ja pidetään hauskaa keskenään.

Kristian muistuttaa, että Shirly ja Paul ovat sopineet välinsä kuvausten jälkeen.

– Tosi inhottavaa, mihin tämä keskustelukulttuuri on mennyt. Voittaja on kruunattu ja voittaja on pyytänyt käytöstään anteeksi. Mitä helvettiä tässä vielä halutaan? Kristan lataa.

Lue myös:

Selviytyjät-kilpailun voiton vei Shirly Karvinen – ”Olen shokissa” – katso ex-missin huikea muodonmuutos kilpailun aikana!

Selviytyjät-tähti Paul Uotila päätyi terapiaan kuvausten jälkeen – ”Se on ollut raskas prosessi”