Menestyneenä media-alan vaikuttajana alunperin tunnetuksi tullut Kristiina Komulainen aloitti opiskelut poliisikoulussa vuonna 2018. Poliisiksi valmistumisensa jälkeen Komulainen perusti oman yrityksensä Maailma Maailmojen välissä Oy:n. Huhtikuussa 2021 rekisteröity yritys tarjoaa muun muassa koulutukseen, muutosjohtamiseen, sovitteluun, kirjoittamiseen ja mediaan liittyviä palveluja.

Maaliskuussa Komulainen kertoi yllättäen Iltalehdelle irtisanoutuneensa poliisin työstään. Uutinen on hämmästyttänyt monia suomalaisia, sillä Komulainen on ylistänyt ammattiaan paljon julkisuudessa.

Viime syksynä Komulainen kuvaili Me Naiset -lehden haastattelussa haaveilleensa poliisin työstä jo pitkään. Kun hän lopulta pääsi unelma-ammattiinsa, avautui hänelle täysin uudenlainen kerros yhteiskunnasta.

– Joka vuorossa kentällä törmäämme puukkoihin ja käsiaseisiin. Olen todella huolissani nuorten tilanteesta ja puukkojen määrästä Helsingissä, Komulainen totesi Me Naisille.

Alanvaihdos mediapomosta poliisiksi tuntui Komulaisesta oikealta valinnalta.

– Maailmani on tosi erilainen kuin kolme vuotta sitten. En silti haluaisi olla entinen minä, hän painotti haastattelussa.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Nyt Seiska-lehti on paljastanut tuoreessa artikkelissaan pysäyttäviä tietoja Komulaisen taustoista. Seiskan mukaan Komulaisen kollegat ovat tehneet naisesta tämän vuoden aikana peräti neljä kantelua.

Kantelut on postitettu poliisin eettiseen kanavaan nimettöminä ja siirretty Poliisihallituksesta Helsingin poliisilaitoksen oikeusyksikköön käsittelyä varten.

Komulainen on esiintynyt näkyvästi julkisuudessa poliisin roolissaan. Hän on muun muassa ottanut kantaa virkaominaisuudessa radio SuomiPopin tieliikenneohjelmassa ja esiintyy Instagramissa Konstaapeli Komulaisena. On mahdollista, että Komulaisen julkiset esiintymiset eivät ole miellyttäneet kaikkia naisen kollegoita.

Lähde: Iltalehti, Me Naiset, Seiska

Lue myös:

Me Naiset: Ex-radiojuontaja Kristiina Komulainen tutkii nykyään raiskauksia ja ruumiita – avautuu hengenvaarallisesta työstään: ”Vaatii jakomielitautisuutta”

Mediakonkari Kristiina Komulainen yllättää – palaa radiojuontajaksi: ”Iso ilo jatkaa paussin jälkeen”