Laulajana tunnettu Janna eli Janna Hurmerinta on tehnyt konkreettisia toimia auttaakseen Ukrainan ja Venäjän välisen sodan jalkoihin jääneitä ihmisiä. Janna avasi viime helmikuussa kotinsa ovet kahdelle ukrainalaispakolaiselle, ja hän on auttanut heitä säännöllisesti kuluneiden kuukausien aikana.

Nyt Jannalla ja pakolaisilla on takanaan yhteinen joulu, jonka he viettivät Jannan perheen kanssa. Janna kertoo aiheesta omalla Instagram-tilillään.

– Oon saanut toimia jonkinlaisena tukihenkilönä näille kahelle maailman ihanimmalle ukrainalaiselle nuorelle siitä lähtien kun he helmikuussa saapuivat Suomeen vain pienet reput selässä, Janna kirjoittaa julkaisunsa yhteydessä.

Janna on lisännyt päivityksensä oheen kuvan, jossa hän poseeraa iloisissa tunnelmissa nuorten ukrainalaisten kanssa kotisohvallaan istuen.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

– He joutuivat jättämään kotinsa, vanhempansa ja koko elämänsä sodan takia. En oo koskaan tavannut yhtä rohkeita, kultaisia ja ihania nuoria kuin he ovat, artisti kuvailee.

Janna kiittää ukrainalaisia siitä, että hän saa olla osa nuorten elämää.

– Rakastetaan teitä koko perhe ja oli parasta viettää joulu teijän kanssa, hän hehkuttaa.

Koskettava julkaisu on kerännyt runsaasti ylistäviä kommentteja Jannan faneilta. Monet arvostavat Jannan avokätistä tekoa.

– Sulla on kaikki ihailuni laulajana ja ihmisenä. Kuinka onnekkaita nämä nuoret ovatkaan, kun he voivat luottaa sinuun! eräs seuraaja muotoilee sydänemojien kera.

– Oi miten ihanaa, toinen kehuu.

– Oot kyllä Janna ollut niin pyyteettömän hyväsydäminen ihminen ja aidosti välität heistä. Autat, ohjaat ja olet läsnä. Oon todella ylpeä ja kiitollinen teistä, kaikista kolmesta, kiteyttää kolmas.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Lue myös:

Laulaja Janna kamppaili rajujen ulkonäköpaineiden kanssa – myöntää olleensa liian laiha: ”En voinut henkisesti hyvin”

Janna Hurmerinnan Ranskan lomakuvat keräsivät ihmettelyä – puolustelee nyt matkaansa: ”Tuntuu niin hyvältä”