Laulaja Jenni Vartiaisen tunnelmia New Yorkista – katso ihanan luonnollinen kuva

Laulaja Jenni Vartiainen, 37, lähettää Instagramissa seuraajilleen terveiset sumuisesta New Yorkista. Hän vietti syntymäpäiviään 20 marraskuuta ja kiittelee postauksessa myös saamistaan onnitteluista.

Vartiainen kertoo härdellin kaupungissa hellittäneen ja ihmisten oleilevan pääosin vapaaehtoisessa karanteenissa kuten kuuluukin. Hän toteaa seuraavansa tiiviisti Suomen tilannetta. Laulaja kertoo arvostavansa niitä, jotka terveydenkin uhalla jatkavat töihin menoa, jotta arjen välttämättömyydet edelleen toimisivat. Vartiainen tarkoittanee luonnollisesti esimerkiksi lääkäreitä, hoitohenkilökuntaa ja kaupan alan työntekijöitä.

Vartiainen kiittelee myös niitä, jotka jatkavat kotoa käsin töiden tekoa ja keksivät luovia ratkaisuja. Hän kertoo iloitsevansa ihmisten innovatiivisista tavoista tuoda iloa myös kotisohville.

– Pidetään itsemme ja toisemme turvassa. Paljon rakkautta täältä kaikille, Jenni kirjoittaa sydänemojin kera.

Näet kuvan alta. Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

View this post on Instagram

Kiitos kaikille synttärimuistamisesta ja terkut sumuisesta New Yorkista! Härdelli kaupungissa on hellittänyt. Naapurit ja kaikki ketä tunnen on parhaillaan vapaaehtoisessa karanteenissa, niin kuin kuuluukin. Seuraan tiiviisti Suomen tilannetta ja on huoli kuinka siellä pärjätään. Niin iso kiitos teille, jotka jatkatte terveydennekin uhalla töihin menoa, jotta arjen välttämättömyydet edelleen toimivat – saamme tarvittavan hoidon, ravinnon, kuljetuksen, puhtaat pinnat. Ja teille jotka jatkatte kotoa käsin töiden tekoa ja yritätte keksiä luovia ratkaisuja, jotta saamme pidettyä tietyt tärkeät rakenteet yllä. Ihanaa että ihmiset keksii jatkuvasti tapoja tuoda iloa myös tänne kotisohville! Pidetään itsemme ja toisemme turvassa. Paljon rakkautta täältä kaikille🙏🏻❤️

A post shared by Jenni Vartiainen (@jennivartiainenofficial) on

Edellisen kerran Vartiainen hemmotteli seuraajiaan voimaannuttavalla kuvalla jonka hän julkaisi kansainvälisenä naistenpäivänä 8. maaliskuuta. Kuvassa hän imettää lokakuun alussa syntynyttä pienokaistaan kesken maskeeraushetken. Kuva keräsi nopeasti huiman määrän tykkäyksiä ja ihailevia kommentteja.

Näet kuvan kommentteineen alta. Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

View this post on Instagram

Ihanaa naistenpäivää❤️ #internationalwomensday

A post shared by Jenni Vartiainen (@jennivartiainenofficial) on

 


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.

Suosikkileffat ja -sarjat nyt ilmaiseksi - Lue lisää tästä!
Suosikkileffat ja -sarjat nyt ilmaiseksi - Lue lisää tästä!