Laulaja Yona avautuu tulevana perjantaina Nelosella nähtävässä Vain elämää -sarjan jaksossa pitkän avioliittonsa päättymisestä. Hän on valinnut esitettäväkseen Pete Parkkosen päivänä kappaleen Voimaa ja valoa, johon hänellä on voimakas tunneside.

– Kun mä kuulin, että sä Pete olet mukana ohjelmassa, tiesin saman tien, minkä kappaleen haluan esittää sun tuotannosta. Mä päätin, että en suostu mihinkään muuhun, hän pohjustaa.

– Kun mun toinen avioliittoni päättyi, se oli hirvittävä pettymys mulle. Mä ajattelin, että nyt mä en selviä, hän jatkaa.

Yona myöntää olleensa eron jälkeen todella pohjalla.

– Kaikista pahinta tuossa tilanteessa on tulla toivottamaan masentuneelle ystävälle jaxuhaleja. Sulla on Pete yksi kappale, joka oli mulle jaxuhalit. Mä olin, etten halua kuulla tätä kappaletta todellakaan, Yona jatkaa Voimaa ja valoa -kappaleen pohjustamista.

– Sitten mun elämään tuli todella upea ihminen. Olin edelleen pohjalla, mutta hän laittoi linkin sun kappaleeseen. Mä kuuntelin sen ja tajusin heti, että mitä se ihminen sanoi minulle. Sen sanoma oli ankara. Se haluasi sanoa, että jaxuhalit. Sun täytyy itse itsesi sieltä nostaa, kukaan muu ei tule sitä tekemään.

Yona kertoo, että pikkihiljaa Peten Voimaa ja valoa -kappaleesta tuli hänelle voimabiisi.

– Kuuntelin sitä täysillä, kun ajoin autoa. Sitten rupesin samaistumaan sanomaan vahvasti. Parasta, mitä sä voit sanoa sun ystävälle on, että jaxuhalit, Yona toteaa.

Lue myös:

Julkkikset kiiruhtivat kommentoimaan Anna Puun Vain elämää -huhuja – Maija Vilkkumaa ehdottaa livesynnytystä: ”Harkitse vielä!”

Anni Hautalan lapsuuskuva näytelmän kulisseista ihastutti somekansan – mukana myös Chisu