Miss Suomen 1. perintöprinsessaksi valittu Laura Hautaniemi, 25, edusti virallisesti Yvette x Pernilla Böckermanin vaatemalliston lanseeraustilaisuudessa viime tiistaina. Laura kertoili iloisena Metropolin haastattelussa kuulumisiaan ja myönsi, että kiirettä on pitänyt.

Laura on missifinaalin jälkeen jatkanut sohvasurffailua siskonsa luona Helsingissä ja suunnitelmissa on käväistä tulevana viikonloppuna myös Kuopiossa, jossa hän on asunut ennen missirumbaa.

– Pitää mennä sopimaan opiskelujuttuja, farmasiaa Itä-Suomen yliopistossa opiskeleva Laura kertoo Metropolille.

Hän paljastaa myös etsivänsä asuntoa Helsingistä yhdessä Miss Suomi Viivi Altosen ja Miss International Finlandiksi valitun Anna Merimaan kanssa.

– Vähän ollaan asuntoa katseltu ja jatketaan etsimistä, mutta kaikkien pitää vielä hieman suunnitella elämää.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Kuva: Petri Voutilainen

Ero missikiertueen aikana

Laura erosi missikiertueen aikana pitkästä parisuhteesta ja on viettänyt sinkkukesän. Hän myöntää eron olleen raskas.

– Kyllä se oli rankkaa aikaa. Asuin jo puoliksi Helsingissä silloin keväällä ja sitten tuli ero. Kuopiosta olen sitten koko kesän reissannut Helsingissä siskon luona. Nyt tässä aloitetaan pikkuhiljaa itsenäistyminen.

Lauran mukaan sinkkuaika on ollut myös kivaa, sillä hän ei ole yhdeksään vuoteen ollut vapailla markkinoilla. Tuore perintöprinsessa paljastaakin saavansa paljon viestejä ja treffipyyntöjä.

– Kyllä kalenteri alkaisi täyttyä, jos niitä vaan hyväksyisi. Katson kuitenkin tarkkaan kenelle vastaan.

Hän kertoi Metropolille elokuussa, ettei kumppania ollut vielä löytynyt, vaikka kaunotar kävi kesän aikana useilla treffeillä. Kiireinen nainen ei kuitenkaan ole vielä valmis sitoutumaan.

– Nyt on ollut pikkasen kiirusta, hän nauraa.

Lue myös:

Fitness-tähti Pernilla Böckerman julkaisi oman vaatemalliston – ”Mulla on äärettömän hieno tilanne elämässä”

Alma Hätönen avautuu omasta jaksamisestaan: ”Olen ollut kerran bornoutin partaalla”