Sussexin herttuatar Meghan on viihtynyt miehensä, prinssi Harryn kanssa otsikoissa jo pitkään. Pariskunta on onnistunut suututtamaan Britannian kuninkaallisen perheen jo lukuisat kerrat. Nyt herttuattarella on väitteiden mukaan edessään jälleen uusi pulma.

Herttuatar Meghanilla on ongelma, esittää brittilehti Mirrorin haastattelema kuninkaallisasiantuntija Tom Quinn. Ongelma liittyy herttuattaren bisneskuvioihin.

Meghan on lanseerannut American Riviera Orchard -brändin, joka keskittyy koti- ja lifestyle-tuotteisiin. Brändin lanseerauksen jälkeen mitään konkreettista ei kuitenkaan ole julkistettu. Brändin mansikkahilloja on kuitenkin valmistettu vain vaivaiset 50 kappaletta ja jaettu Meghanin lähipiirille. Julkiseen myyntiin ei brändin tuotteita ole vielä saatu.

Yrityksen tie näyttääkin tällä haavaa tyssänneen, ja Quinnilta löytyy siihen selitys: Meghanin on vaikea löytää työntekijöitä.

Kuninkaallisasiantuntija esittää Meghanin vaikeuksien johtuvan siitä, että hän haluaa työntekijöidensä olevan ”täynnä omia ideoita”, mutta samalla kuitenkin ”mukailevan hänen toiveitaan”. Quinnin mukaan herttuatar uskoo itseensä täysin, mutta se ei kuitenkaan riitä.

– Saadakseen brändinsä menestymään hänen on otettava vastaan neuvoja ja annettava henkilökuntansa, joka tietää huomattavasti enemmän näistä asioista, tehdä joitain päätöksiä. Tämä on vaikeaa Meghanille, sillä hän ei ole luonnostaan delegoija, Quinn arvioi.

Tällä hetkellä ei ole tietoa, milloin Meghanin brändi lanseerataan virallisesti. Verkkosivuilla ei ole näkyviss’ muuta kuin kehotus liittyä odotuslistalle. Instagram-tilikin on tyhjä lukuun ottamatta firman logoa ja Meghanin nimeä.

Meghanilla on sisäpiirin väitteiden mukaan aiemminkin ollut ongelmia työntekijöidensä kanssa, sillä hänen on kerrottu kiusanneen työntekijöitänsä kuuluessaan vielä brittihoviin.

Lähde: IL