Huippuviulusti Linda Lampenius, 51, julkaisi Instagram-tilillään rohkean alastonkuvan ja kertoi 21. lokakuuta julkaistavasta omaelämäkerrastaan Kesytön elämä (Otava).

Mustavalkoisessa kuvassa Lampenius poseeraa alasti selin kameraan. Lampeniuksen viulu on aseteltu lepäämään tämän selkää vasten.

Kirjassa Lampenius käy avoimesti läpi kipeitä kokemuksiaan, jotka liittyvät muun muassa syömishäiriöön, seksuaaliseen ahdisteluun ja julkeaan vallankäyttöön.

– Omaelämäkerran kirjoittaminen on ollut minulle pitkä ja melko vaikea matka. Puhun vaikeista aiheista, kuten syömishäiriöistä, vihasta itsestään, riippuvuuksista, läheisriippuvuudesta, petoksista ja valheista, Lampenius kirjoittaa.

– Mutta puhun myös rakkaudesta, musiikillisista kohokohdista, menestyksestä, ilosta ja uskomattomista hetkistä. Tuntuu, että olen elänyt monia elämiä … monia niistä samanaikaisesti.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Musiikillisen uransa ohessa Lampenius on työskennellyt satunnaisesti mallina kansainvälisille brändeille ja julkaisuille sekä vieraillut näyttelijänä eurooppalaisissa ja yhdysvaltalaisissa televisiosarjoissa, kuten Baywatch-sarjassa.

Lue myös:

Linda Lampenius muistelee tv:ssä esiintymistään peppu paljaana: ”Housut putosivat”

Katso kuvat! Linda Lampenius ja Saimi Hoyer viettivät vauhdikkaan illan: ”Olet fantastinen”