Juontaja ja mediapersoona Lola Odusoga viettää kesäänsä Saimaalla, mutta pelkästä lomailusta ei suinkaan ole kyse. Lola painaa kesälläkin töitä, ja on Itä-Suomessa tuottamassa televisio-ohjelmaa.

Työn väliin mahtuu onneksi myös kesäisiä aktiviteetteja, kuten auringonottoa, uimista ja mökkeilyä.

– Taas on tehty telkkarii, syöty kakkua, naurettu, painettu duunii, uitu, mökkeilty, kuvattu, otettu aurinkoa, oltu hyttysten ruokana, löydetty yllättäviä yhteyksiä ihmisten kanssa, saatu uusia superkivoja duunibuukkauksia ja pohdittu sitä omaa elämää ja tapaa elää, Lola kertoo.

Lola on ehtinyt jakaa Saimaan-reissullaan myös bikinikuvia itsestään. Usein bikinityyliään ja muita vähäpukeisia kuvia julkaiseva Lola avautuukin nyt erikoisesta aiheesta. Lola kertoo Instagramin poistaneen hänen julkaisujaan, sillä materiaalin on koettu olevan Instagramin sääntöjen vastaista.

– En myöskään oo innoissani siitä, että instagram poistaa mun julkasuja koska perusteluissaan kuvittelee niiden viittaavan johonkin K-18 materiaaliin. FOR REAL??? Minä ja alusvaatteet, story of my fucking life, aina jollekin liikaa, Lola pihisee kiukusta.

Lola ei kuitenkaan hevillä luovuta, vaan jakoi tilillään lisää kuvia episodin jälkeenkin.

– Laitoin ekaks kuvaksi yhen niistä lähes 300 uikkarikuvasta joita tällä reissulla oon kuvannu, Lola täräyttää.Lähde: Seiska