Vuoden 1996 Miss Suomi Lola Odusoga, 44, paljasti yllättäen, että hänen salainen haaveensa on vihdoin käymässä toteen.

– Nyt se on totta! Oon haaveillut salaa tästä hetkestä koko elämäni, mutta pitänyt tämänkin haaveen visusti itselläni. Kirjoitin juuri elämäni ensimmäisen kustannussopimuksen Wsoy:n kanssa! Lola hehkuttaa Instagram-julkaisussa.

Kirjoittaminen on aina ollut Lolalle intohimo ja hän on jo pitkään kirjoittanut blogia. Matkan varrella on tosin riittänyt myös epäilijöitä.

– Moni kommentoi, että ai säkin? Siis kaikkihan kirjottaa blogia, on niin muotia nyt, kuka sellasia jaksaa lukea? No, kaikki oikeat tahot on lukeneet aina.

– Tärkeintä on ollut, että on saanut kirjoittaa. Mun blogini on johtanut nyt lopulta siihen, että kirjoitin tänään nimeni yhden unelman alle, sillä tästä päivästä eteenpäin minua voi kutsua myös kirjailijaksi!

Lola paljasti Stories-osiossa, että kirja on ollut työn alla jo jonkin aikaa ja sen idea, tyyli ja ajatus on ollut tiedossa alusta asti. Lolan mukaan luvassa ei kuitenkaan ole omaelämäkerta, sillä sellainen hänestä on jo tehty.

– Tämä on jotain ihan muuta ja selviää teille myöhemmin. Nyt eletään ihanassa kirjoituskuplassa ja ai että mä nautin!

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lue myös:

Lola Odusoga julkaisi itsestään poikkeuksellisen intiimin suihkukuvan – ihmettelee hänelle hiljattain paljastunutta asiaa: ”Anteeksi, teet mitä?”

Lola Odusoga julkaisi harvinaisen yhteiskuvan ex-miehensä kanssa: ”Me tehtiin se”