Yrittäjä ja somevaikuttaja Rosanna Kulju vietti viime viikon mökkilomalla Levin lumisissa maisemissa. Kulju suuntasi Lappiin yhdessä ystäviensä kanssa, ja kaveriporukan lomapuitteet olivat sosiaalisen median perusteella varsin ylelliset.

Kulju on julkaissut omalle Instagram-tililleen viiden kuvan kuvarullan, josta selviää, että ystävysten majapaikkana toimi suuri ja tyylikäs luksusmökki. Kuvissa Kulju nauttii kavereidensa kanssa Levin upeista maisemista ja kippistelee mimosamaljoilla.

– Talvi aloitettu taas perinteisesti korkeanpaikanleirillä Levillä. Nautin, Kulju kirjoittaa iloisen julkaisunsa yhteydessä.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Eilen sunnuntaina (20.11.) Kulju yllätti seuraajansa totaalisesti paljastamalla, ettei hän ollut reissussa ainoastaan naisseuralaisten kanssa. Kulju on lisännyt Stories-osioonsa kuvan, jossa hän poseeraa tuntemattoman miehen kanssa. Miehen kasvot eivät näy kuvassa kovin hyvin, mutta vaikuttaa siltä, että kaksikon välillä on jotain muutakin kuin ystävyyttä.

Suloisessa otoksessa Kulju nojaa onnellisen näköisenä miestä vasten. Kuvan viereen kirjoitetussa tekstissä Kulju hehkuttaa kulunutta Levin-matkaa.

– Täytyy sanoa, että nyt on aika hiljaista tyttöä, Kulju tokaisee kirjoituksessaan.

– Mut kiitos rakas ja kaikki kamut taas hauskimmasta viikonlopusta hetkeen! hän lisää paljonpuhuvasti punaisen sydänemojin kera.

Epäselväksi jää, onko Kulju todella löytänyt rinnalleen uuden kumppanin, vai onko kyseessä vain hetkellinen ihastus.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Kuljulla on takanaan värikäs suhdehistoria, ja viime keväänä hän kertoi eronneensa aiemman kumppaninsa kanssa. Ero käynnisti Kuljun elämässä vaikean ajanjakson, jota hän on ruotinut jopa terapiassa asti.

Toukokuussa Kulju paljasti Instagramissa olevansa huolestunut siitä, saisiko hän koskaan toteuttaa hartaita unelmiaan.

– Eilen illalla avauduin storyn puolelle sellaisesta asiasta joka mua ärsyttää ja koskettaa joka päivä, Kulju kirjoitti tuolloin.

– Ihmiset jotka sanoo ’ei sulla ole kiire’ kun kerron, että unelmoin puolisosta ja lapsesta. Tämä nyt on ollut mun haave jo vuosia ja nyt nostaa päätään entisestään kun luulin edellisen parisuhteen olevan se jossa kaikki toteutuu. Nämä henkilöt on kuitenkin itse useimmiten sellaisia joilla on jo lapsia itsellään, parisuhde tai ainakin on saanut jo kokea esimerkiksi naimisiin menon. Helppo se on sellaisten henkilöiden sanoa että ei oo kiire, kyl kaikki tulee sit kun on tullakseen, hän summasi.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Lue myös:

Rosanna Kulju aikoo myydä kalliin kotinsa heti kun mahdollista – ”Tiedän tämän olevan luksusongelma”

Rosanna Kulju kertoi avoimesti terveysvaivastaan – seuraajien reaktio sai naisen järkyttymään: ”Todella ahdistavaa”