Sofian salaisuudet -tv-ohjelmastakin tuttu somevaikuttaja ja kohukaunotar Sofia Belórf lomaili hiljattain Lontoossa, mistä hän julkaisi useita näyttäviä kuvia luksusravintoloista ja illanvietoistaan.

Nyt Suomeen palannut Sofia kertoo näyttävänsä reilun viikon mittaisen loman jälkeen samalta kuin olisi ollut sodassa. Hän kertoo joutuneensa heti lomalta palattuaan lääkäriin, mutta hän ei ole voinut ottaa lomaa työkiireiden takia.

– Näytän siltä, kun olisin ollut sodassa, enkä lomalla. ”Joudun” kokovartalohoitoon tän viikon päätteeksi. Varatkaa mulle jo aikoja. Tiedätte, ketä tarkoitan, hän kirjoitti Instagramin Stories-osioon.

Sofian päivitys on kerännyt runsaasti kritiikkiä keskustelupalstoilla ja Jodel-palvelussa. Monien mielestä Sofian somepäivitys on varsin asiaton Ukrainan sotatilanteen takia.

– Yleensä en jaksa mieltäni pahoittaa herkästi, mutta tää meni kyllä niin yli, kuuluu yksi kommentti Jodel-palvelussa.

– Todella ajattelematonta ja mautonta, toinen kommentoi.

– Belorf ollut kuin sodassa, v**n huono vertaus ottaen huomioon, että Euroopassa on todellinen sota ja sen uhreja ei kauneushoidot pelasta, kolmas kommentoi.

– Hänestä paistaa kyllä se, ettei uutisia lue, neljäs kommentoi.

– Jotenkin ajattelisi, ettei tällaisiin asioihin verrata ja se on kaikille itsestäänselvyys, mutta ilmeisesti ei ole, viides kommentoi.

Lue myös:

Sofia Belórfin alaston kylpykuva oli liikaa – Instagram poisti julkaisun: ”Nyt oon kaiken nähnyt…”

Seiska: Stefan Thermanin ulosottovelka kasvaa – jätti Sofia Belórfin kylpylähemmottelut maksamatta

Blogi: Sofia Belórfilta suora tylytys häneen ja Stefan Thermaniin kohdistuneista mediakohuista – ”Olin pettynyt”