Renny Harlinin ohjaaman Luokkakokous 3 – Sinkkuristeily -elokuvan traileri julkaistiin torstaina, ja sen perusteella odotettavissa on rutkasti hävyttömiä vitsejä ja villiä menoa. Elokuva saapuu teattereihin ensi vuoden puolella.

Luokkakokous-elokuvasarjan kolmannessa osassa Nippe, Antti ja Tuomas lähtevät yhdessä sinkkuristeilylle piristääkseen vastoinkäymisistä kärsinyttä Anttia. Mutkia matkaan on kuitenkin luvassa, sillä leppoisaa risteilytunnelmaa on häiritsemässä muun muassa kiinalainen mafia.

Jos traileri ei näy yllä, voit katsoa sen klikkaamalla tästä.

Elokuvan päärooleissa nähdään Aku Hirviniemi, Jaajo Linnonmaa ja Sami Hedberg. Lisäksi mukana on pitkä liuta suomalaisia huippunäyttelijöitä Antti Luusuaniemestä Mari Perankoskeen.

Myös entinen Salkkarit-näyttelijä Johanna Puhakka nähdään elokuvassa. Voit bongata Johannan trailerilta akrobaattisessa seksikohtauksessa, jossa kaunotar ratsastaa Jaajon päällä. Johanna paljasti hiljattain lentäneensä uuden rakkauden perässä Kyprokselle.

Trailerilla nähdään myös ohjaaja Harlinin uusi puoliso, Johanna Kokkila, 26. Johanna ja Renny tutustuivat elokuvan kuvauksissa ja rakastuivat.

Luokkakokous 3 -elokuvan tuottavat Markus Selin ja Jukka Helle. Elokuvan levityksestä vastaa Nordisk Film.

Lue myös:

Seiska: Entinen Salkkarit-tähti Johanna Puhakka seurustelee huippufutarin kanssa – kuvat!

Apu: Renny Harlin, 61, rakastui 26-vuotiaaseen fitness-kaunottareen – ”Ei sielunkumppaneita iän perusteella valita”

Elokuvaohjaaja Renny Harlinin 26-vuotias rakas poseeraa yläosattomissa – katso kuumat kuvat!