Maisa Torpan koskettava somepäivitys: ”Mä en olisi koskaan halunnut joutua kirjoittamaan tälläistä”

Somepersoona ja lentoemäntä Maisa Torppa saa sosiaalisessa mediassa paljon palautetta, positiivista sekä negatiivista.

Netissä kommentointi saattaa mennä hyvinkin rajuksi ja Maisa nosti kokemansa nettikiusaamisen valoon uusimmassa julkaisussaan.

— Mä en olisi koskaan halunnut joutua kirjoittamaan tälläistä päivitystä, mutta teen tämän jotta kaikki (julkisuuden henkilöt/somepersoonat mukaan lukien) saisivat käyttää sosiaalista mediaa rauhassa ja hyvällä fiiliksellä, hän aloitti.

— Some- ja nettikiusaamisen määrä on noussut vuosi vuodelta. Myös netissä vallitsee lait sekä säännöt, ja jokainen kirjoittelija on vastuussa teksteistään. Tämän valitettavan moni välillä unohtaa.

Maisa kertoi julkaisussaan saaneensa korvauksia tapauksesta, jossa häntä oltiin kiusattu netissä.

— Lahjoitan tästä tapauksesta vahingonkorvauksena saamani rahat hyväntekeväisyysjärjestön kautta vähävaraisille perheille, ilmoitti Maisa.

Lue koko päivitys alta.

View this post on Instagram

Mä en olisi koskaan halunnut joutua kirjoittamaan tälläistä päivitystä, mutta teen tämän jotta kaikki (julkisuuden henkilöt/somepersoonat mukaan lukien) saisivat käyttää sosiaalista mediaa rauhassa ja hyvällä fiiliksellä. Some- ja nettikiusaamisen määrä on noussut vuosi vuodelta. Myös netissä vallitsee lait sekä säännöt, ja jokainen kirjoittelija on vastuussa teksteistään. Tämän valitettavan moni välillä unohtaa. Nämä lait suojaavat myös pohjimmiltaan ihan tavallisia ihmisiä olevia julkisuuden henkilöitä ja somepersoonia. Tänään sain sovittelun kautta päätöseen tapauksen, jossa minun Instagram kuvaan oli kirjoitettu aivan hirvittävää mua satuttavaa tekstiä. Lahjoitan tästä tapauksesta vahingonkorvauksena saamani rahat hyväntekeväisyysjärjestön kautta vähävaraisille perheille. Aijon tehdä näin myös jatkossa, jos kirjoitteluja vielä tulee. Toivon että jokainen aikuinen ihminen palauttaa mieleen itsellensä ja lapsillensa nämä somen säännöt ja muistaa sen, että vihakirjoittelu voi satuttaa toista todella paljon. Nettikirjoittelu on kaksituhattaluvun kiusaamisen rankka muoto. Toivon ettei tälläiseen asiaan tarvitse enää koskaan palata. Nyt kaikki hyvällä mielellä ja positiivisella asenteella sometellen eteenpäin! 💙

A post shared by Maisa Torppa (@maisatorppa) on

Jos julkaisu ei näy selaimellasi, katso se tästä.