Didiscovery+-palvelun uudessa Gossip Moms Suomi -sarjassa seurataan neljän julkisuudesta tutun äidin elämää. Yksi sarjan tähdistä on kohuotsikoista tuttu tosi-tv-tähti ja lentoemäntä Maisa Torppa.

Hän avautuu sarjan avausjaksossa sosiaalisen median nurjasta puolesta. Kun hän kertoi olevansa raskaana, hän sai useamman viestin, jossa kysyttiin, onko hänellä tiedossa lapsen isä.

– Haluaisin joskus tavata tällaisen ihmisen, joka kirjoittaa jotain tällaista. Olisi älyttömän mielenkiintoista istua alas ja keskustella, miksi hän on kommentoinut tällaista. Haluaisin nähdä, millainen tämä ihminen on, Maisa Torppa kertoo.

Hän lukee myös ääneen viestin, jossa hänen raskauttaan epäillään julkisuustempuksi ja toisen mielestä hänellä ei ole oikeutta tulla edes äidiksi. Viestit saavat Maisan murtumaan ja vuodattamaan kyyneliä.

Kuva: Discovery+

Raskausaikana hän päätyi myös otsikoihin parisuhdeasioidensa takia. Seiska-lehden mukaan Maisa ihastui lentäjään, joka aiheutti oudon suhdesotkun. Hän lukee artikkelin jaksossa ääneen.

– Mä en tiedä edes, kenestä tässä puhutaan. Olemme joutuneet useampaan kertaan taistelemaan lehtijuttuja vastaan. Siellä lukee juttuja, joista en edes itse tiedä. Joka kerta ajattelen, että ne lopettavat tuon kirjoittamisen ja ettei kukaan usko tuota paskaa.

– Mä oon niin loppu tähän. Miten tälläistä voi kestää? Mä haluaisin elää vaan tavallista elämää mun rakkaimpien henkilöiden kanssa ja viettää onnellista odotusta. Mulla ei ole mitään valtaa, mua vaan pystytään lyödä ja lyödä. Mitään ei ole tapahtunut.

 Gossip Moms Suomi discovery+-palvelu 16.9. alkaen.

Lue myös:

Lasta odottava Maisa Torppa avautuu voinnistaan: ”Olen halannut pönttöä päivin ja öin”

Seiska: Maisa Torppa lahjoi opiskelukaverinsa tekemään kokeet ja tehtävät puolestaan – ”Koulunkäynti ei kiinnostanut Maisaa”

MTV: Maisa Torpan Yökylässä-jakso aiheutti valtavan palautevyöryn Maria Veitolalle – ”Ihmiset menevät todella kierroksille”