Toimittaja Maria Veitola paljastaa jälleen omalla Instagram-tilillään yksityiskohtia luotsaamansa suosikkiohjelman, Yökylässä Maria Veitola kulisseista.

Veitola on pitkin kevättä julkaissut Instagramin Stories-osiossa seuraajiensa kysymyksiä koskien Yökylässä-sarjaa. Vastauksissaan Veitola tuo esille asioita, joita suuri yleisö ei ole aiemmin hänen ohjelmastaan tiennyt.

Eilen sunnuntaina (21.5.) Veitola avasi muun muassa alkoholinkäyttöään ohjelman teon aikana. Hän kertoo, ettei edellisellä kaudella ”tainnut olla huppelissa oikein kenenkään kanssa”.

– Yritän pinnistellä, että kenen kanssa oon ohjelman historiassa kumonnut enemmän kuin pari lasia viiniä – josta alkaa mulla kunnon huppeli – niin ekana tulee mieleen Janne Kataja, Veitola toteaa Stories-osiossaan.

– Juotiin shottejakin, kääk! hän myöntää.

Eräs Veitolan fani haluaa tietää, onko Veitolan vastaanottama ikävä palaute vaikuttanut jollakin tavalla tämän työskentelyyn Yökylässä-sarjan kuvauksisa.

– Onko saamasi negatiivinen palaute saanut sut jättämään jotain kysymättä tai olemaan hiljaa kun haluaisit sanoa jotain? Veitolalta kysytään.

– Tää onkin hyvä kysymys! Asia jonka kanssa kamppailen koko ajan, tv-tähti vastaa.

– Yritän ja haluaisin, ettei muhun kohdistuva arvostelu tai vihapuhe vaikuttaisi mun rohkeuteen, mutta joskus se saattaa vaikuttaa.

Veitolan mukaan hänen työssään tärkeintä on haastattelijan ja haastateltavan välinen luottamus.

– Haluan kunnioittaa haastateltavaa ja hänen määrittämiään rajoja. Yleisö ei tietenkään tiedä meidän taustakeskusteluista tai sopimuksista. Joskus katsojan mielestä uskalias tai tuomittava kysymys tai aihe on aivan ok päähenkilölle, koska olen / olemme tsekanneet sen etukäteen, hän painottaa.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Yökyläreissuillaan Veitola on törmännyt hyvin yllättäviin ja erikoisiin tapoihin, joita julkkikset ovat paljastaneet itsestään. Osa haastateltavista ei esimerkiksi ole koskaan aiemmin pessyt hampaitaan kenenkään kanssa, eivätkä kaikki halua tehdä sitä julkisesti.

– Esimerkiksi Päivi Räsänen ja Pekka Haavisto! En ole tajunnut, että hampaidenpesu on monelle liian intiimi tapahtuma. Katsojiltakin tulee tästä palautetta. Hampaidenpesu on kuulemma kuvottavaa.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Veitolalta tiedustellaan myös, onko hänelle tullut vastaan ”ällöjä” nukkumapaikkoja.

– Siis yksi ihan hirveä, Veitola tunnustaa.

– Menin nukkumaan pimeällä, huoneen lamppu ei toiminut. Oli ollut raskas päivä ja ilta, olin ihan sippi. Käsikopelolla toimin, löysin sänkyni. Pötkähdin sinne ja mietin vaan, miksi täällä haisee joku tuhatvuotinen grillikioskin rasvakeitin.

Seuraavana aamuna päivänvalossa Veitolalle selvisi, mistä kuvottava haju oli peräisin.

– Totesin nukkuneeni todella likaisissa lakanoissa, sellaisessa ruskeassa ihmisen muotoisessa hiki-rasva-eriteläikässä. Se oli paha! toimittaja täräyttää.

Vaivaannuttaviin tilanteisiin Veitola on kuitenkin joutunut vierailuillaan vain harvoin.

– En vaivaannu helposti. Joskus joku on vaikka kohdellut kumppaniaan ikävästi kuvausryhmän läsnä ollessa tai jopa kuvatessa, niin se on vaivaannuttanut. Sellaiseen on niissä tilanteissa jotenkin vaikea puuttua, kun ei halua vaivaannuttaa ketään lisää, Veitola muotoilee.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Lue myös:

Maria Veitola paljastaa traumaattisimman Yökylässä-kokemuksensa – ”Miksi olen täällä, jos minua ei haluta tänne?”

Andy McCoy käyttäytyy ala-arvoisesti Maria Veitolaa kohtaan – syyttää päihteitä: ”Kusipää on aina kusipää”