Hyvinvointiyrittäjänä tunnetun Martina Aitolehden ja radiotoimittaja Esko Eerikäisen 11-vuotias Victoria-tytär ihastuttaa somekansaa Eerikäisen hiljattain julkaisemalla tanssivideolla.

Eerikäinen lisäsi omalle Instagram-tililleen TikTok-videon, jossa hän tanssii yhdessä tyttärensä kanssa Britney Spearsin Gimme More -kappaleen tahtiin.

TikTok-videopalvelu on viime vuosina saavuttanut suuren suosion etenkin nuorison keskuudessa ja monet vanhemmat ovat huomanneet lastensa viihdyttävän itseään jatkuvasti kyseisen sovelluksen videoiden parissa. Tästä aiheesta myös Eerikäinen vitsailee tuoreen julkaisunsa yhteydessä.

– Kun se on kerran koko ajan päällä se TikTok niin mäkin tuun, Eerikäinen kirjoittaa Instagramissa.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Eerikäisen julkaisu on kerännyt valtavan määrän katselukertoja ja lukuisia ylistäviä kommentteja, joissa hehkutetaan Victorian tanssitaitoja. Monet seuraajat ovat sitä mieltä, että tytär pesee isänsä ylivoimaisesti tanssitaidoillaan.

– Sorry Esko, mutta en mä ehtinyt ekalla katsomisella sua katsoa ollenkaan. Likka veti nyt sen verta hurjalla sykkeellä, että, eräs fani hehkuttaa.

– Haha, muistelin, että olisit joskus tanssinut ihan työksesi. Se taisikin olla joku toinen, taisin muistaa väärin, toinen naureskelee.

– Hienosti menee. Tytär on hyvä tanssimaan. Mikä rytmitaju, kolmas kehuu.

Martina Aitolehti ja Esko Eerikäinen menivät naimisiin vuonna 2007 kolmen kuukauden seurustelun jälkeen. Pariskunta sai Victoria-tyttärensä marraskuussa 2009.

Aitolehti ja Eerikäinen jättivät avioerohakemuksen tammikuussa 2011 ja Victoria asuu vuorotellen kummankin vanhempansa luona.

Kuva: AOP

Lue myös:

Martina Aitolehti vahvisti suhdehuhut ex-kiekkoilijaan – julkaisi hellän yhteiskuvan!

Katso kuvat! Eronnut Martina Aitolehti viihtyy ex-kiekkoilijan kanssa – yhteinen illallinen ökyhotellissa: ”Huikea aloitus pääsiäiselle”

Seiska: Jälleen sokkieron kokenut Martina Aitolehti ajautui rajuun rahariitaan Nanna Karalahden kanssa!