Toimittaja Tuomas Enbusken toimittama Enbusken Hullun paperit -podcastin toisen kauden ensimmäinen jakso ilmestyi keskiviikkona. Ensimmäisessä jaksossa vieraana on yrittäjä Martina Aitolehti, joka puhuu jaksossa avoimesti ex-miehensä Stefan Thermanin ja ystävänsä Sofia Belórfin suhteesta.

Martina kertoo avoimesti siitä, miltä läheisen ystävän takinkääntö tuntui.

 – Kyllä mä koen, että tämä Sofia ja Stefu -keissi oli sellainen. Koin joskus olevani Sofian kaveri, oon mä hänen kaasokin joskus ollut. Kyllä me ihan läheisiä joskus ollaan oltu. Ihminen, jolle on avautunut omista parisuhdeasioista ja yhtäkkiä hän onkin siinä. Kyllä se oli jotenkin semmoinen, että mitä hittoo… Miten sä pystyt, missä on moraali?, Martina Aitolehti tilittää jaksossa.

Martina kertoo olevansa sitä koulukuntaa, ettei kavereiden kumppaneihin kosketa.

– En pystyisi itse moiseen. Se syyllisyyden tunne olisi liian iso ja se tuntuisi tosi väärältä. Ymmärrän, että elämässä tapahtuu asioita. Tässäkin tapauksessa pyyteetön anteeksipyyntö olisi voinut olla paikallaan, Martina toteaa viitaten Sofian ja Stefanin suhteeseen.

”Elän askeettista elämää”

Martina on vain muutama luottoystävä, joihin hän voi luottaa täysin ja joiden kanssa voi jakaa salaisuutensa.

– Tunnen paljon ihmisiä, mutta minulla ei ole kovinkaan montaa luottoystävää. En myöskään tarvitse heitä enempää. Elän aika askeettista elämää. En käy oikeastaan missään. Olen himassa lasten kanssa, teen duunia ja treenaan. En tarvitse arkeen paljoa sosiaalisia kanssakäymisiä, koska saan niitä töiden kautta, Martina kertoo.

Hän tykkää myös pitää välillä hauskaa ystäviensä kanssa.

– Meille on muodostunut perinteeksi Emma-gaala ja kyllä mä odotan sitä. Väitän, että olen siellä humaltuneena, Martina myöntää.

Enbusken Hullun paperit -podcastin uusi jakso ilmestyy aina keskiviikkoisin Suplassa. Ensimmäinseen jaksoon pääset täältä. 

Lue myös:

Tuomas Enbusken ylellinen miesluola jakaa mielipiteitä somessa – ”Ei pääse äijäkerhoon”

Podcast: Tuomas Enbuske avaa elämäänsä autismikirjon häiriön kanssa – ”En tajunnut, että mulla on se”

Tuomas Enbuske vertasi Twitteriä Tinderiin – Renne Korppila komppaa: ”Twitter-p**lu on olemassa oleva käsite”