Martina Aitolehden ja Stefan Thermanin ero on puhuttanut kovasti viime aikoina.

Aitolehti ilmoitti sosiaalisessa mediassa erostansa Stefan Thermaniin kymmenen vuoden jälkeen ja myöhemmin Aitolehti myönsikin syyksi Katiska-vyyhdissä syytetyn Sofia Belórfin.

Seiskan mukaan Stefan Therman oltiin nähty kaupungilla juhlimassa railakasti eron jälkeen ja Seiska kuvasikin Belórfin lähtemästä Thermanin Espoon asunnolta villin bileviikonlopun päätteeksi.

Aitolehti ja Therman ovat kaiken miehen biletyksen jälkeen asettautuneet nyt lastensa kanssa Hangon kotiin viettämään korona-arkea ja Martina julkaisikin viime viikolla Instagram-tarinaansa kirjoituksen, jossa hän avasi hieman tilannetta.

— Koen äärimmäisen tärkeäksi luoda hyvät suhteet jatkoa ajatellen. Elämä jatkuu vanhempina – yhdessä. Ollaan oltu täällä kohta kuusi viikkoa ja vielä about saman verran edessä. Lapsilla on parempi olla täällä nyt tämä poikkeustila. Rakkautta ja rauhaa! Mä itken edelleen (viimeksi tänään) ja koitan saada rikkinäisen sydämeni parantumaan.

Onko anteeksiantoa kuitenkin ilmassa, kun Martina julkaisi eilen videon nukkuvasta Thermanista sohvalla kolmen punaisen sydämen saattelemana. Videoista päätellen pariskunta myös treenailee paljon yhdessä, kun molemmat julkaisevat samalta ulkoliikuntapaikalta usein Instagramiin.

Lue myös:
Martina Aitolehti reagoi erodraamaan – ”10 vuoden suhde ei ole sormia napsauttamalla ohi”

MTV: Sofia Belórf vahvistaa eron Niko Ranta-ahoon – ”En pysty vuosikausien odottamiseen”

Lähde: Seiska