Hyvinvointivalmentaja Martina Aitolehti, 38, vastaili Instagramin Stories-osiossa fanien kysymyksiin ja paljasti samalla opiskelleensa laajasti kuntoiluun ja hyvinvointiin liittyviä asioita.

Martinan fanit saivat lähettää kysymyksiä joihin sporttinen nainen vastaili rennosti lenkillään. Yksi kysymyksistä koski Martinan koulutustasoa.

(Juttu jatkuu kuvan jälkeen.)

Kuvakaappaus Instagram martinaaitolehtiofficial

– Aloitin 18-vuotiaana duunit respan mimminä ja ohjasin satunnaisia jumppia. Tämän jälkeen lähdin opiskelemaan kuntosalivalmentajaksi ja personal traineriksi, hän kertoo videolla.

Välillä Martinalla oli aikaa myös tutkia elämää ja opiskella itseään. Jumppia hän kertoo ohjanneensa kuitenkin koko ajan enemmän tai vähemmän. Martina kertoo suorittaneensa tasaisesti erilaisia kursseja sekä kehonpaino- ja voimavalmentajan koulutukset.

Lisäksi Martina on paneutunut myös oikeanlaiseen ravintoon.

– Oon lukenut ravinnosta ja suorittanut aiheesta myös arvostetun englanninkielisen koulutuksen.

– Kaikki opiskelut yhdistettynä omaan urheiluun ja tekemiseen sekä konkreettinen tekeminen on kuitenkin sellainen oppi jota ei voi päntätä vain kirjojen sivuilta, Martina toteaa.

Hän vetää tällä hetkellä muun muassa huippusuosittuja verkkovalmennuksia ja julkaisi maaliskuussa 2020 kirjan Elämäni kunnossa, joka sisältää treeni-, ruoka- ja elämäntapaohjeita sekä hieman elämäkerrallista tietoa.

Lue myös:

HS: Martina Aitolehti avoimena urastaan laulajana – ”En tunne erityistä ylpeyttä”

Martina Aitolehti alasti sensuellissa kuvassa – avautuu menneistä vaikeuksista: ”Ympyrä on sulkeutunut”