Hyvinvointiyrittäjä ja mediapersoona Martina Aitolehti muistelee Aki Linnanahteen podcastissa vuosien takaista salasuhdettaan jalkapallotähti Alexei Eremenko nuorempaan.

Salasuhteen paljastumisesta nousi reilut 15 vuotta sitten valtava mediakohu ja jutun myötä parikymppisen Aitolehden nimi tuli tutuksi koko Suomelle.

Nyt Aitolehti kertoo podcastissa, ettei hän ollut edes ajatellut, että voisi suhteen kautta päätyä julkisuuteen.

– En ollut koskaan suunnitellut, että hei, nyt mä deittailen Eremenkoa, että mä pääsen julkisuuteen. Mulla ei ikinä käynyt mielessäkään sellainen, Aitolehti selittää.

– Kyllä mä ihan oikeasti olin tosi ihastunut häneen. Enemmän ajattelin, että minusta tulee futarin tyttöystävä kuin julkkis.

Aitolehti paljastaa, että suhde yritettiin viimeiseen asti salata suurelta yleisöltä.

– Muistan, että olin Hilton Katajanokan hotellin takaovista mennyt sinne, ettei minua nähdä.

– Minua kuljetettiin autolla niin, että kukaan ei näe minua. Se oli tavallaan ihan normaalia, se kuului siihen hommaan.

(Juttu jatkuu kuvan jälkeen.)

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täällä.

Lopulta media sai vihiä suhteesta, kun eräs lehti väitti puhelimessa Aitolehdelle, että sillä olisi yhteiskuvia pariskunnasta. Väite ei pitänyt paikkansa, mutta sai Aitolehden vahvistamaan suhteen.

– Olin ihan hiljaa siellä puhelimessa. Mietin, että mitä minun pitää tehdä. Olin aivan paniikissa, siis aivan paniikissa. Sitten myönsin sen suhteen, Aitolehti kertoo.

Lue myös:

Seiska: Martina Aitolehti tapailee ruotsalaismiljonääriä! – ”Siinä teille tutkittavaa”

Koronasta viis, Martina Aitolehti matkusti ulkomaille ja julkaisi tulikuuman biksukuvan: ”Lämpö tekee keholle ja mielelle hyvää”

Martina Aitolehti avautuu somessa: ”Rakkaat seuraajat, tämä koskee mun henkilökohtaista elämää”