Seiska: Martina Aitolehti tapailee ruotsalaismiljonääriä! – ”Siinä teille tutkittavaa”

Julkkiskaunotar Martina Aitolehti ilmoitti reilu viikko sitten sosiaalisessa mediassa matkustavansa koronasta huolimatta ulkomaille. Tänään ilmestynyt Seiska kertoo, että matka sijoittui Dubaihin. Kyseessä oli lemmenloma.

  Martina on Dubaissa ruotsalaismiljonäärin kanssa, jonka hän tapasi ensimmäisen kerran Ibizan-matkalla, luotettava lähde kertoo Seiskalle.

Martina kutsuu Tukholmassa asuvaa miestä tämän etunimien ensimmäisten kirjaimen mukaisesti Herra B:ksi.

Seiskan saaman tiedon mukaan Martinan ja ruotsalaiskomistuksen saattoi yhteen fitness-kaunotar Nanna Karalahti.

Martina ei vahvistanut romanssia Seiskalle. 

– Siinä teille tutkittavaa, Martina kommentoi lehdelle.

View this post on Instagram

Tää lämpö tekee niin hyvää keholle ja mielelle ☀️ Tässä teen vähän hommia ja pian lähden treeneihin. Tänään luvassa vähän erilaista menoa – kuvaan stooriin pätkää. Jos sä haluat jotain uutta, tehokasta ja kivaa niin mun legendaarinen BODYWEIGHT TRAINING vielä tänään hurjassa alennuksessa. BODYWEIGHT TRAINING-valmennus on enemmän kuin vain verkkovalmennus, jossa karistetaan ylimääräisiä kiloja tai kiinteytetään kroppaa – se on terveempi ja liikunnallisempi elämäntapa, joka antaa enemmän, kuin osaat kuvitellakaan. Seuraat vain mun antamia ohjeita ja kaikki hyvä tulee kyllä perässä – valmennuksesta saamasi hyödyt ja energisempi olo motivoivat sinua jatkamaan aloittamallasi tiellä. Tämä legendaarinen valmennus nyt 24h ajan saatavilla hintaan 39€ ( norm. 59€ ) Anna mun nyt liikuttaa ja voimaannuttaa sinutkin paremman kunnon ja liikkuvuuden sekä kevyemmän olemuksen kautta oloon, jossa sinä voit kokonaisvaltaisesti hyvin. "Aloitin sun bodyweight training -ohjelman tammikuun ekalla viikolla. Noudatin sitä tarkasti sen 8 viikkoa ja nyt olen sen jälkeen soveltanut sitä. Olen nyt syönyt terveellisesti ja kuntoillut kohta 21 viikkoa. Painoa on pudonnut tähän mennessä huimat -16kg. Ja siitä haluankin kiittää sinua koska en usko että ilman sinua ja sinun ohjelmaasi olisin nyt tässä painossa. Olet erittäin inspiroiva ja positiivinen ihminen!" -Bodyweight training -onnistuja- LINKKI BIOSSA 👆🏽 #trainingwithmartina #bodyweighttrainingwithmartina

A post shared by Martina Aitolehti (@martinaaitolehtiofficial) on

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Lue myös:

Hannes Hyvönen avautuu suhteestaan Martina Aitolehteen – romanssi päättyi todella ikävällä tavalla!

Katiskaan liitetty Samu Haber oikeudessa: ”Jos oisin kiskonut väitetyn määrän kokaiinia, olisi lähtenyt henki”

OHO! Martina Aitolehti esittelee pakaroitaan kuumalla videolla: ”Mä vaan tuijotan ja tuijotan”


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.