Matti Nykäsen tytär, hyvinvointivalmentaja Eveliina Mäntykangas on saanut lapsen puolisonsa Villen kanssa. Hän paljasti ilouutisen julkaisemalla Instagramissa kuvan, jossa poseeraa yhdessä miehensä ja vastasyntyneen tyttövauvan kanssa.

– Eilen 14.5 kello 18:57 sinä tulit tähän maailmaan ja teit meistä perheen. Olet täydellinen, äidin ja isin pieni tyttö, kirjoittaa Eveliina päivitykseen tunteikkaasti.

Eveliina on tuttu Wellnessmalli-kisasta. Hän kertoi taannoin Me Naiset -lehden tuoreessa haastattelussa käyneensä läpi raskaan elämänvaiheen, johon on kuulunut muun muassa Matti-isän kuolema ja rankat lapsettomuushoidot.

Haastattelussa Mäntykangas avautui myös vaikeasta isäsuhteestaan. Haastavat tunteet olivat nousseet uudella tavalla pintaan nyt raskauden myötä.

– Jossain vaiheessa minulla oli itkuinen ajanjakso iskään liittyen. Mietin, miten hän on voinut olla niin hirveän huono vanhempi. Miten hän pystyi käyttäytymään niin ja olemaan niin välinpitämätön? Mäntykangas pohti.

Lisäksi Mäntykangas kertoi itkeneensä sitä, että hänen edesmennyt isänsä ei tulisi koskaan tapaamaan lasta. Nämä ajatukset karisivat mielestä kuitenkin melko pian.

– Hyvin nopeasti tuli se ajatus, että ihan sama olisiko hän elossa vai ei, hän ei kuuluisi lapseni elämään elämäntyylinsä takia. Ei hän varmaankaan olisi elämässäni yhtään sen enempää läsnä kun aiemminkaan, Mäntykangas totesi.

– Minulla on tuolla taivaalla aika monta tähteä, joiden olisin halunnut tapaavan lapseni, hän kiteyttää.

Lue myös:

Yhteiskuva! Diili-tähti Sointu Borg ylistää räppärimiestään: ”Tätä piirrettä arvostan eniten”

Rita Niemi-Manninen avautuu tv:ssä rankasta lapsuudestaan ja alkoholisti-isästään – ”Jos hän halusi seksiä, äidiltä ei kysytty lupaa”

TV: Aki Manninen pohtii syvällisesti elämäänsä – käynyt läpi rankkoja vaiheita: ”En ole sellainen, miksi minua väitetään”