Tanssinopettaja Katri Mäkinen, 37, ja entinen jalkapalloilija Aki Riihilahti, 46, toivat suhteensa julkisuuteen tämän vuoden alussa. Nyt kaksikko on ehtinyt edustamaan yhdessä jo useissa tapahtumissa kuten Urheilugaalassa ja Emma-gaalassa.

Pariskunta tutustui toisiinsa syksyllä 2021, kun Mäkinen valmensi Riihilahtea huippusuositussa Tanssii tähtien kanssa -kilpailussa. Mäkinen kertoo hänen ja Riihilahden suhteen alkuajoista Me Naiset -lehden tuoreessa haastattelussa.

Mäkisen mukaan pari alkoi seurustelemaan viime vuoden loppupuolella. Ennen tätä he ehtivät olemaan ystäviä noin puolentoista vuoden ajan.

– Tarvitsin tuon puolentoista vuoden ystävyyden. Kun toisen tuntee ensin ystävänä, tietää mihin ryhtyy, Mäkinen toteaa Me Naisille.

– Kun olin varma, että luottamus ja tunteet olivat olemassa, oli kiva lähteä rakentamaan jotain uutta ja yhteistä. Akista löysin molemmat puolet, joita tarvitsen; seikkailun ja turvan.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Katri Mäkinen ja Aki Riihilahti Urheilugaalassa tammikuussa 2023. Kuva: AOP

Riihilahdessa Mäkistä viehätti myös se, kuinka syvällisiä keskusteluja he alusta asti pystyivät yhdessä käymään.

– Aki oli kiinnostunut siitä, kuka oikeasti olin, hän halusi tietää minusta ja kuunteli. Tämä toimi puolin ja toisin. Olimme täysin eri maailmoista, ja oli kiinnostavaa jakaa mielipiteitä ja kokemuksia, nainen kuvailee.

Ulkopuoliset huomasivat nopeasti ystävysten välisen kemian. Silti Mäkisestä tuntui hyvältä edetä suhteessa rauhallisesti.

– Moni meitä sivusta seurannut oli sitä mieltä, että oli vain ajan kysymys, milloin meistä tulisi pari, Mäkinen paljastaa.

– Mutta minulle se ei ollut todellakaan selvää.

Emma-gaala 2023. Kuvassa myös Katrin veli Kenneth. Kuva: AOP

Lähde: Me Naiset

Lue myös:

Aki Riihilahti ja Katri Mäkinen saapuivat käsi kädessä Urheilugaalaan – katso näyttävät yhteiskuvat!

Jalkapallotähti Aki Riihilahti vahvisti viimein suhteensa tanssinopettaja Katri Mäkiseen!