Lola Odusoga muistuttaa aitouden tärkeydestä – julkaisi rehellisen videon: ”Vastustan täydellistä somea ja illuusioiden luomista”

Vuoden 1996 Miss Suomi Lola Odusoga, 43, julkaisi Instagram-tilillään hauskan videon, jonka kertoo toteuttaneensa hetken mielijohteesta. Samalla hän haluaa muistuttaa seuraajiaan aitouden tärkeydestä sosiaalisessa mediassa.

– Lumiterapiaa. Ei ole huoliteltua, ei suunniteltua, eikä lavastettua. Hetken mielijohde, ja sen on näköistäkin ja kuuloista, etenkin näin nopeutettuna, Lola kirjoittaa julkaisemansa videon yhteydessä.

Hän kirjoittaa monien tietävän, että hän vastustaa täydellistä somea ja erinäisten illuusioiden luomista.

– Niitä överi käsiteltyjä kuvia, aina tarkkaan mietittyjä lokaatioita, parhaita kuvakulmia ja filttereitä filttereiden päälle, jatkuvasta meikkikerroksesta puhumattakaan.

Lolan mukaan tällaista valmistautumista ei tapahdu hänen elämässään, lukuunottamatta työkuvauksia. Hän korostaa, että olisi tärkeää saada olla sitä mitä on ja olla aito.

– Halusin tallentaa ilmeeni kun heittäydyn hankeen, niin nappasin kännykän matkaan. Hanget ei ole mun juttu, olen niitä avantotyyppejä, niin siksi tuli aika puskista..

Lolan viesti seuraajilleen on selkeä.

– Olkaa aitoja, tehkää juttuja jos ja kun siltä tuntuu välittämättä siitä miltä ne näyttää ja miltä ne jonkun mielestä ehkä kuuluisi näyttää. No, minusta tuntui tänään tuolta!

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lue myös:

Tämä kuva huokuu nostalgiaa – Anne Kukkohovi ja Lola Odusoga poseeraavat alusvaatemainoksessa

Wau! Lola Odusoga julkaisi upean bikinikuvan ajalta ennen misseyttä: ”Kokemus oli vähintään silmiä avartava”


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.