Edesmenneen mäkihyppylegendan Matti Nykäsen tytär, hyvinvointivalmentaja Eveliina Mäntykangas on viimeisillään raskaana, ja hänen esikoisensa odotetaan syntyväksi toukokuussa.

Mäntykangas kertoo Me Naiset -lehden tuoreessa haastattelussa käyneensä läpi raskaan elämänvaiheen, johon on kuulunut muun muassa Matti-isän kuolema ja rankat lapsettomuushoidot.

Haastattelussa Mäntykangas avautuu myös vaikeasta isäsuhteestaan. Haastavat tunteet ovat nousseet uudella tavalla pintaan nyt raskauden myötä.

– Jossain vaiheessa minulla oli itkuinen ajanjakso iskään liittyen. Mietin, miten hän on voinut olla niin hirveän huono vanhempi. Miten hän pystyi käyttäytymään niin ja olemaan niin välinpitämätön? Mäntykangas pohtii.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täällä.

Lisäksi Mäntykangas kertoo itkeneensä sitä, että hänen edesmennyt isänsä ei tulisi koskaan tapaamaan lasta. Nämä ajatukset karisivat mielestä kuitenkin melko pian.

– Hyvin nopeasti tuli se ajatus, että ihan sama olisiko hän elossa vai ei, hän ei kuuluisi lapseni elämään elämäntyylinsä takia. Ei hän varmaankaan olisi elämässäni yhtään sen enempää läsnä kun aiemminkaan, Mäntykangas toteaa.

– Minulla on tuolla taivaalla aika monta tähteä, joiden olisin halunnut tapaavan lapseni, hän kiteyttää.

Mäntykangas paljasti viime marraskuussa omalla Instagram-tilillään odottavansa hartaasti toivottua lasta yhdessä Vili-puolisonsa kanssa.

– Reilu 3 vuotta kirjaimellisesti verta, hikeä sekä kyyneleitä ja vihdoin tämä päivä on täällä, voin sanoa että meille tulee vauva. Äiti ja Isi odottaa sinua maailman eniten saapuvaksi toukokuussa, Mäntykangas kirjoitti tuolloin.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täällä.

Lue myös:

Yhteiskuva! Diili-tähti Sointu Borg ylistää räppärimiestään: ”Tätä piirrettä arvostan eniten”

Rita Niemi-Manninen avautuu tv:ssä rankasta lapsuudestaan ja alkoholisti-isästään – ”Jos hän halusi seksiä, äidiltä ei kysytty lupaa”

TV: Aki Manninen pohtii syvällisesti elämäänsä – käynyt läpi rankkoja vaiheita: ”En ole sellainen, miksi minua väitetään”