Meghan Marklen isä Thomas Markle ei pysty käsittämään, että hän ei ole vieläkään tavannut vävyään prinssi Harrya.

Thomas Markle kertoo New Zealand Woman’s Weekly -lehdessä, että hän haluaisi vihdoin tavata niin Harryn kuin lapsenlapsensa prinssi Archien ja prinsessa Lilibetin.

Thomas ei ymmärrä, miksi Harry ja Meghan eivät anna lastensa tavata sukulaisiaan. Hänestä on myös sääli, että pariskunta on kieltänyt lapsiltaan kokonaan kuninkaallisen elämäntavan.

– On surullista, että Meghanin ja Harryn lapsilta kielletään oikeus tuntea serkkunsa, jotka vaikuttavat fantastisilta lapsilta. Heidän ei myöskään anneta osallistua Trooping The Colour -sotilasparaatiin, vaikka se on heidän syntymäoikeutensa, Thomas sanoo.

Thomas onkin huolissaan Archien ja Lilietin tulevaisuudesta.

– He ovat tulossa siihen ikään, että he alkavat esittämään kysymyksiä – kuten kaikilla lapsilla on tapana. Mietinkin, miltä Archiesta ja Lilibetistä tuntuu lähivuosina, kun he tajuavat kaikki ne asiat, joista ovat jääneet paitsi, hän pohtii.

Thomas haluaisi tavata kuningas Charlesin, jotta he voisivat keskustella tilanteesta. Thomas kertoi hiljattain Daily Mailille, että kumpikin ansaitsisi tavata lapsenlapsensa.

– Miksi Harryja Meghan ovat kohdelleet huonosti paitsi minua myös kuninkaallista perhettä? Thomas ihmettelee.

Isän ja tyttären välit ovat olleet poikki siitä asti, kun Thomas jäi Meghanin ja Harryn häiden alla kiinni paparazzikuvien lavastamisesta.

Lähde: Iltalehti