Ratamoottoripyöräilijä Mika Kallion kihlattu Inka Isotalo, 36 on yksi Diili-ohjelman uuden tuotantokauden kilpailijoista. Isotalo on kauppatieteiden maisteri ja toiminut pitkään puolisonsa asioidenhoitajana ympäri maailmaa.

Isotalo kertoi Instagram-tilillään niistä asioista, jotka vaikuttivat hänen päätökseensä osallistua ohjelmaan. Hän sanoo halunneensa aloittaa puhtaalta pöydältä ja koki, että oli aika repäistä itsensä irti taustahommista.

-Vaatii suunnattomasti pokkaa laittaa oma ammattitaito, nimi, naama ja maine panokseksi ennalta-arvaamattomaan julkiseen kisaan, harvasta on siihen.

Isotalon mukaan häpeästä ei kasva mitään hyödyllistä, toisin kuin riskeistä. Myös ongelmanratkaisukyvyn hän listaa yhdeksi vahvuuksistaan.

-En ole koskaan jäätynyt kun tilanne on päällä, nyt oli tilaisuus näyttää se. En osaa vetää roolia, vaan ohjelmassa näkyy kaikki aitona.

-En pelkää mitään, tai ketään, Isotalo toteaa.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Inka Isotalo ja Mika Kallio kihlautuivat toukokuussa 2016. Heillä on marraskuussa 2016 syntynyt tyttö.

Diili maanantaisin alkaen 22. helmikuuta klo 21 Nelosella.

Lue myös:

IS: Jaajo Linnonmaasta nähdään täysin uusi puoli Diili-ohjelmassa: ”Jos mä näen, että jengi perseilee, mulla on täysi oikeus suuttuakin”

IL: Diili-kilpailija Pasi Karjalaisen rötöstausta paljastui – tuotanto tiesi rikoksista