Mikael Gabrielia vainonnut nainen tuomittiin – halusi lähemmäs räppärin sielua

Räppäri Mikael Gabrielia häiriköinyt nainen on tuomittu vainoamisesta sekä virkamiehen väkivaltaisesta vastustamisesta.

Nainen tarkkaili Mikael Gabrielia toistuvasti kesällä 2019. Hän oli kesäkuussa soittanut useamman kerran artistin ovikelloa öiseen aikaan ja jäänyt oleilemaan asunnon lähettyville. Todistajan mukaan nainen olisi halunnut päästä lähemmäs Gabrielin sielua.

Vainoaminen jatkui myös heinäkuussa, kun nainen pyrki sisälle Gabrielin asuntoon ja jäi oleilemaan tämän jälkeen takapihalle tuijotellen ikkunasta sisään. Hän vastusti virkavaltaa kieltäydyttyään nousemasta poliisiautoon ja käyttäytyi väkivaltaisesti potkimalla ja sylkemällä päin virkavaltaa.

Nainen tunnusti syytteet virkavallan vastustamisesta, mutta kiisti syytteet vainoamisesta ja kotirauhan rikkomisesta. Oikeus katsoi, ettei Gabrielin kotirauhaa ole varsinaisesti rikottu, joten nainen sai tuomion vainoamisesta.

Länsi-Uudenmaan käräjäoikeus totesi lopulta naisen syyntakeettomaksi vedoten tämän terveydentilaan. Hänet määrättiin maksamaan Gabrielille 600 euron vahingonkorvaukset sekä korvaamaan 1023 euron edestä tämän oikeudenkäyntikuluja.

Länsi-uudenmaan käräjäoikeuden virallisista asiakirjoista käy ilmi, että tuomio on annettu 30. syyskuuta 2020. Asiasta uutisoi ensimmäisenä Ilta-Sanomat.

Lue myös:

Wallu Valpio muistelee kokaiinin sävyttämiä bilevuosia: ”Tuli käytyä KRP:n kuulusteluissa Pasilassa”

Sara Sieppi avoimena asuntokaupoistaan: ”Itkin monta iltaa ja mietin, mitä olen mennyt tekemään”


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.