Mitä ihmettä, Jukka Hildén? Velkoja ulosotossa ja pankki karhuaa 350 000 euroa

Seiska raportoi, että mm. Duudsonit ja Posse -sarjoista tutulta nykyisin yhdysvalloissa asuvalta Jukka Hildénillä, 38, peritään huomattavista tuloistaan huolimatta jättivelkoja.

Kansainvälisestikin tunnettu hurjapää on Helsingin ulosottoviraston listoilla, minkä lisäksi pankki perii häneltä peräti 350 000 euron velkoja.

Suurin yksittäinen velkoja on Seiskan mukaan Nordea Kiinnitysluottopankki, joka karhuaa mieheltä yli 204 000 euroa sekä useiden tuhansien eurojen korkoja. Nordea Pankki puolestaan perii mieheltä 135 000 euroa korkoineen.

Hildéniltä on karhuttu myös työeläkevakuutusmaksuja jo kahden vuoden ajan. Seiskan mukaan Hildén on maksanut osan vakuutusveloista, mutta lokakuussa oli ulosotossa edelleen maksamatta 3 234 euroa.

Jättivelat ovat hyvin outoja, koska miehen varallisuuden puutteesta asiassa ei ainakaan luulisi olevan kyse. Hildénin muiden Duudsonien kanssa yhdessä omistama Rabbit Films Oy teki viime vuonna lähes 19 miljoonan euron liikevaihdon, josta oli voittoa lähes 1,2 miljoonaa euroa.

Hildén erosi vaimostaan alkuvuodesta ja on nyt kihloissa amerikkalaisen tubettajan Olivia ”Chachi” Gonzalesin, 22, kanssa. Gonzalesilla on Instagramissa 1,6 miljoonaa seuraajaa.

Lähde: Seiska

Kuvat: Instagram / Jukka Hildén / Chachi Gonzales


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.