Räikkösten perhe asuu Sveitsissä, mutta koronapandemian iskiessä maailmalle he päättivät tulla Suomeen viettämään aikaa.

Minttu Räikkönen kertoo MTV Uutisten haastattelussa, että lapset Robin, 5, ja Rianna, 3, ovat nauttineet erityisesti ajasta järvimaisemissa.

— Me olimme mökillä koko ajan. Siellä oli hyvä ja turvallinen olla, kun ei ollut ihmisiä ympärillä. Se oli mukavaa aikaa. Lapset erityisesti nauttivat siitä, kun Kimi pystyi olemaan niin paljon perheen kanssa ja oli niin paljon touhuttavaa.

Jos upotus ei näy selaimellasi, voit katsoa sen täällä.

Lapset puhuvat toisena kielenään englantia, koska perhe asuu ulkomailla. Kotona kielenä toimii kuitenkin suomi.

— Me puhumme pääasiassa kotona suomea, tarhassa puhutaan englantia. He varmaan mieltävät sen niin, että kun lapset ovat keskenään, kieli on englanti. Siihen luulen, että tämä perustuu, kun he puhuvat pääasiassa englantia keskenään.

— Robin puhuu meille täysin Suomea. Riannalla haluaa kertoa joitain juttuja englanniksi. Se toimii ihan hyvin näin, ja hän ymmärtää suomea täysin. Jotkut jutut ovat vain mukavampi kertoa toisella kielellä.

Kimi ja Minttu juhli elokuussa 4-vuotishääpäiväänsä ja Minttu julkaisi harvinaisen romanttisen kuvan hääjuhlista Instagram-tililleen.

Jos upotus ei näy selaimellasi, voit katsoa sen täällä.

Lähde: MTV Uutiset

Lue myös:
Seiska: Oho! Toni Niemisellä on meno päällä – pokasi jo kolmannen heilansa tänä vuonna!

Tänään tv:ssä: Raskaana oleva Henna Kalinainen esittelee ensimmäistä kertaa Jarkko-puolisonsa

Oijoi! Nämä kosteat rantapeput voittivat vain nipin napin – menikö voitto oikeaan osoitteeseen?