Salatut elämät -sarjan tähtinäyttelijä Emil Hallberg jätti ohjelman viime keväänä, kun hänen hahmonsa Tale Taalasmaa kuoli dramaattisessa helikopterionnettomuudessa.

Ikoninen Tale Taalasmaa -hahmo oli monen suomalaisen Salkkarit-suosikki ja hänen kuolemansa järkytti suuresti sarjan uskollisia faneja.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täällä.

Nyt Emil Hallberg paljastaa MTV Uutisten haastattelussa hahmon tekevän yllätyspaluun tulevalla Salkkareiden kaudella. Nouseeko Tale Taalasmaa kuolleista vai mistä oikein on kyse?

– En ole herännyt henkiin, siitä ei kannata elätellä toivoja. Tulen niin sanotusti kummittelemaan, Hallberg toteaa MTV Uutisille.

– En siis oikeastaan ole sama vanha Tale, joka joutui helikopterin alle, vaan jonkun toisen ajatuksia ja niiden ruumiillistuma, hän jatkaa.

Samassa haastattelussa Hallberg myös kertoo keskittyneensä Salkkareiden jälkeen kilpatanssiuraansa ja harjoitelleen kovasti tulevia, korona-ajanjälkeisiä kilpailuja varten.

– Tiesin jo Salkkareita tehdessä, että tanssi on se, mitä tulen loppuelämäni tekemään. Salatut elämät oli minulle väliaikaista, mies summaa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täällä.

Lue myös:

MTV: Entinen Salkkarit-näyttelijä sai tuomion kahdesta lievästä pahoinpitelystä, ex-miehelle 10 kuukautta vankeutta

Iholla: Sara Sieppi avautuu häneen liitetyn muusikkomiehen käytöksestä – ”Hyväksikäytetty olo”

Teinipoika ampui Temptation Island -kaunotarta kuula-aseella kasvoihin: ”Tämä ei ole mitenkään kaunista jälkeä”