Miss Helsinki -kilpailusta tunnetuksi tullut somevaikuttaja Mailis Penttilä julkaisi hiljattain Instagram-tilinsä Stories-osiossa muutaman vuoden takaisen videon, jossa hän on hyvin eri näköinen kuin nykyään.

Videon yhteydessä Penttilä kertoo avoimesti kauneusoperaatioista, jotka hänen kasvoilleen oli kaksi vuotta sitten tehty.

– Törmäsin vanhaan videoon, jossa näytän mielestäni todella eriltä kuin nykyään. Kulmissa pigmentointi, volyymiripset, poskissa ja huulissa täytettä, otsassa botoxia, omat hampaat, Penttilä kirjoittaa julkaisussaan.

Penttilä jatkaa postaustaan paljastamalla, että on poistattanut huulitäytteensä, eikä hän ole käynyt pitkään aikaan laittamassa esimerkiksi poskiinsa täytettä. Lisäksi Penttilä on luopunut volyymiripsistään, minkä takia hänen ulkonäkönsä on nykyään aiempaa luonnollisempi.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täällä.

– Toki myös yksi iso muutos on se, että mun hampaat on fiksattu tässä välissä. Tossa videolla huomaa sen, että mun omat hampaat oli kulumisen takia tosi lyhyet ja lyhyet hampaat yhdistettynä isoihin täytettyihin huuliin, niin lopputulos on se, ettei mun hampaat juurikaan sieltä näkyneet, Penttilä lisää.

– Mutta nykyään viihdyn tosi paljon arkena ilman meikkiä ja tykkään nykyisestä lookista.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täällä.

Lue myös:

Jodel-palvelun valtava muutos – näin kommentoi Mailis Penttilä: ”Fiilis on todella onnellinen ja helpottunut”

Mailis Penttilä jakoi ainutlaatuisia kuvia luksuskodistaan: ”Arkkitehtifirma suunnitteli mittavan remontin”

MTV: Riina-Maija Palander kiistää kolmiodraaman – ”En ymmärrä, miksi Kalle mustamaalaa minua”