Tanssii tähtien kanssa -ohjelman juontanakin tunnettu Vappu Pimiä ihastuttaa seuraajiaan rohkealla kuvalla. Hän poseeraa lumisissa maisemissa ilman rihman kiertämää.

– Jos ikinä mietit, että mistä se suomalainen sisu on peräisin, niin se on perkele näistä Valttereista sun muista myräköistä! Avannon jälkeisellä euforialla pystyy helposti kolaamaan lumet! Vappu kirjoittaa kuvan yhteyteen.

Vappu palasi hiljattain Suomeen Los Angelesista, missä hän oli lomalla viisi viikkoa perheensä kanssa. Vappu julkaisi Instagram-tilillään useita lomakuvia ja pohti samalla millaista on palata Suomeen nyt, kun koronarajoituksia on jälleen tiukennettu.

– Kun ekaa kertaa pääsi reissuun lähes kahteen vuoteen, tuntui tämä reissu ihan erityisen tärkeältä. Oli ihana nähdä ystäviä, nauttia valosta ja auringosta sekä saada hetki elää melkein normaalia elämää, Vappu kirjoitti.

– Nyt tässä matkalla Suomeen kyllä suoraan sanottuna vähän hirvittää. Salille ei saa mennä, ravintolaan ei saa mennä, elokuviin tai hyvänen aika saati konserttiin, sinne ei missään nimessä saa mennä.

Suomessa hoidetaan monet asiat Vapun mielestä hienosti, mutta jotain oppia voisi juontajan mukaan ottaa myös Yhdysvalloista.

– Jenkeissä kukaan asiantuntija tai valtion johtoon kuuluva ei panikoi tai lietso pelkoa. Ihmisiä kehotetaan rokotuksiin ja maskipakko kaikkialla sisätiloissa (osavaltio eroja varmasti on, tämä siis Kaliforniassa), mutta kaikki on normaalisti auki.

Lue myös:

Vappu Pimiä järjesti miehelleen 50-vuotisjuhlat Kaliforniassa – vieraana myös maailmankuulu poptähti – ”Kyllä, hän tuli kuokkimaan!”

Vappu Pimiä julkaisi harvinaisen kuhertelukuvan aviomiehensä kanssa – antoi rakkaalleen hauskan lempinimen!