Tanssii tähtien kanssa -juontaja Vappu Pimiä intoutui julkaisemaan itsenäisyyspäivänä harvinaisen suukottelukuvan mysteerimiehensä Teemun kanssa.

– Hyvää Itsenäisyyspäivää ja onnea 104-vuotias Suomineito! Samalla juhlistetaan Metsolan Erkin kanssa sitä, että jo 11 vuotta ollaan soudettu samaan suuntaan! Vappu kirjoitti kuvan yhteyteen.

Teemu ja Vappu ovat olleet naimisissa vuodesta 2013. Pariskunta esiintyi ensimmäisen kerran yhdessä Maria Veitolan luotsaamassa Yökylässä Maria Veitola -ohjelmassa loppuvuodesta 2020.

– Minua ja Teemua on pyydetty vuosien saatossa useisiin yhteishaastatteluihin, joihin olemme kaikkiin vastanneet kohteliaasti ei. Tällä kertaa teemme poikkeuksen, sillä koin, että jos osallistun tähän ohjelmaan, haluan näyttää elämäni juuri sellaisena kuin se on ja olisi valheellista näyttää minua vain yksin, koska ne yksinolon hetket ovat hyvin, hyvin harvinaisia, Pimiä kertoi taannoin Instagramissa.

Lue myös:

Vappu Pimiä myöntää tv:ssä viettäneensä eron jälkeen villiä sinkkuelämää: ”Painoin tuolla kaksi vuotta ihan kreisinä!”

Susanna Laineen viekoitteleva joulukuva sai Vappu Pimiän pikkutuhmalle päälle: ”Saattaa pukillakin aattona muori unohtua…”

Kirsi Alm-Siiran Twitter-päivitys saanut somekansan raivon partaalle – ”Ei ihan sarkasmi purrut”