Nanna Karalahti kannustaa pysymään kotona: ”Mikään asia ei ole niin tärkeä, että minun tarvitsisi kohdata ketään”

Hyvinvointialan yrittäjä Nanna Karalahti, 31, on monen muun ihmisen tavoin päättänyt eristäytyä kotiinsa koronavirusepidemian vuoksi.

Karalahti avautuu pääöksestään uusimmassa Instagram-julkaisussaan.

– Kannan vastuun siitä, että minä eikä kukaan perheenjäseneni aiheuta kenellekään tartuntaa. Kannan vastuuni, jotta suojelen riskiryhmää, hoitohenkilökunnan kuormaa ja kaikkia kansalaisia. Mikään asia tällä hetkellä ei ole niin tärkeä, että minun tarvitsisi kohdata ketään ihmistä. Tilaan ruoat kotiin, rakastan kotiani, ulkoilen paljon, treenaan, luen, hengitän ja vietän kullanarvoista aikaa pienten lasteni kanssa, hän kirjoittaa.

Karalahti vakuuttaa, ettei ole peloissaan tai ahdistunut tilanteen vuoksi. Hän näkee vastoinkäymisissä myös paljon hyvää.

– Pysähtyminen / vastoinkäymiset ja epäonnistumiset ovat aina tuoneet mua lähemmäksi itseäni. Vaikka nyt tuntuisi pahalta, niin tämä on vaan hetkellistä.

Nanna Karalahti on naimisissa entisen jääkiekkoilija Jere Karalahden kanssa. Pariskunnalla on kaksi lasta, Jax ja Alexia.

View this post on Instagram

Oon stoorin puolella puhunut siitä kuinka aiomme olla vaan nyt täysin kotona. Kerron nyt tarkemmin tässä kuvassa kantani. Mä kannan vastuun siitä, että minä eikä kukaan perheenjäseneni aiheuta kenellekään tartuntaa. Kannan vastuuni, jotta suojelen riskiryhmää, hoitohenkilökunnan kuormaa ja kaikkia kansalaisia. Mikään asia tällä hetkellä ei ole niin tärkeä, että minun tarvitsisi kohdata ketään ihmistä. Tilaan ruoat kotiin, rakastan kotiani, ulkoilen paljon, treenaan, luen, hengitän ja vietän kullanarvoista aikaa pienten lasteni kanssa. Mun paras ystävä on mun ripsien laittaja ja mietin, että pitääkö mun mennä huoltoon kannattaakseni pienyritystä. Vastaus on, että ei todellakaan. Jotkut ripset ovat tässä maailman tilanteessa (muutenkin 😅) pinnallisin ja itsekkäin asia, miksi kohtaisin toista ihmistä. Miten tuen häntä? No maksamalla sen ripsihuollon siitä huolimatta. Mitä väliä onko mun ripset kunnossa vai ei, tietyllä tavalla se raha menee kuitenkin ”tuhkana tuuleen”. Mä en pelkää yhtään tilannetta, mä itseasiassa nautin. Pysähtyminen / vastoinkäymiset ja epäonnistumiset ovat aina tuoneet mua lähemmäksi itseäni. Vaikka nyt tuntuisi pahalta niin tämä on vaan hetkellistä. Silloin kun Jax oli vauva ja itki ensimmäiset 3 kk niin ajattelin ettei tämä koskaan lopu. Tossa se tuhisee vieressä maailman kilteimpänä ja ihanimpana poikana. Arvostan joka hetkeä hänen kanssaan. Aika menee ohi. Nyt vaan on laitettava kaikki peliin! Suomalaiset osaa sen. Sinilippu salkoon, rinta rottingille, rakkaus ja välittäminen huippuun, vähän huumoria peliin ja vastuunkanto jokaiselle sydämeen. Pysy säkin kotona 💙

A post shared by Nanna Karalahti | Herotreeni (@nanna.koo) on

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täällä.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.