Ex-jääkiekkoilija Jere Karalahden ja hänen puolisonsa, hyvinvointivaikuttaja Nanna Karalahden perhettä kohtasi viikonloppuna suuri suru. Jere kertoi lauantaina 6. toukokuuta oman Instagram-tilinsä Stories-osiossa, että hänen saattohoidossa ollut äitinsä on menehtynyt.

Nanna vietti viime viikon Espanjan lämmössä, mutta nyt hän on palannut takaisin kotiin surevan perheensä luokse. Eilen maanantaina (8.5.) Nanna julkaisi Instagramin Stories-osioon koskettavan postauksen, jossa hän muistelee edesmennyttä anoppiaan lämpimin sanoin. Kirjoituksensa oheen hän lisäsi kuvan kauniista, valkoisesta kukkakimpusta ja osanottokortista.

– Maailman upein nainen on poissa, Nanna muotoilee sydänemojin kera.

– Meidän lasten yksi tärkeimmistä aikuisista. Ihminen, jolla oli aidosti maailman suurin sydän, hauskin huumori, syvä läsnäolo ja rauha. Kiitos maailman eniten, että olit meidän elämässä näyttämässä mitä aito rakkaus, lempeys ja tuki ovat, hän kiteyttää.

Jere Karalahti kertoi aiemmin Instagram-tilillään hänen Merja-äitinsä taistelleen useita vuosia keskellä rankkoja syöpähoitoja. Saattohoidossa äiti oli jo hyvin uupunut, mutta kamppaili viimeiseen asti elämänsä puolesta.

– Lääkärit ja hoitajat ovat ihmeissään, kuka tämä supernainen oikein on, koska kukaan ei olisi enää hengissä, Jere totesi viime viikolla Stories-julkaisussaan.

Lue myös:

Jere Karalahden perheen suuri suru

Jere Karalahti avautuu perheensä raskaasta tilanteesta – rakas perheenjäsen joutui saattohoitoon!