Niina Lahtinen vitsaili tv:ssä koulutuksestaan ja suututti teatterialan ihmiset – pyytää nyt anteeksi sanomisiaan

Lahtinen pahoittelee Instagramissa aiheuttamaansa mielipahaa.

Näyttelijä, käsikirjoittaja ja ohjaaja Niina Lahtinen, 40, vieraili viime lauantaina suositussa Joonas Nordman Show’ssa ja kertoi olevansa koulutukseltaan teatteri-ilmaisun ohjaaja. Lahtinen heitti vitsinä, että koulutusohjelma perustettiin aikoinaan nuorisotyöttömyystilastojen siivoamiseksi.

Nyt hän on julkaissut Instagram-tilillään saamansa palautteen, jonka lähettäjä ei naisen vitsiä suuremmin arvosta.

Lahtisen saamassa palautteessa todetaan, että teatteri-ilmaisun koulutus perustettiin aikoinaan siksi, että siitä oli määrä tulla kouluaine. Näin ei kuitenkaan tapahtunut, mutta linjalla on jo vuosikymmeniä koulutettu ammattilaisia.

Pahoittelee tapahtunutta

-Viime viikolla pahoitin useammankin teatteri-ilmaisun ohjaajan mielen vitsailemalla koulutuksestamme televisiossa. Olen vilpittömästi pahoillani, että ihmiset jotka taistelevat saadakseen kunnioitusta alan spesifien ammattilaisten keskellä, eivät saa tukea omiltaan. Anteeksi siitä, Lahtinen kirjoittaa Instagramissa.

Hän kertoo saaneensa koulutuksesta pohjat hyvin laaja-alaiseen tekemiseen ja elämänmittaiseen oppimiseen sekä arvostavansa näitä asioita. Lahtinen haluaa myös kannustaa ja rohkaista kaikkia jotka vielä miettivät omaa opinpolkuaan.

– Kaikille teille koulutustasoaan tai kouluttamattomuuttaan tuskaileville haluan sanoa, että tehkää rohkeasti vaan. Tehkää ja kehittäkää omaa juttuanne ja se polku siitä hahmottuu viimeistään taaksepäin katsoessa.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.